More
  AcasăJob-ul meuImpresiile unui model de videochat la Lucky Studio Iaşi

  Impresiile unui model de videochat la Lucky Studio Iaşi

  Fiecare dintre noi visează un job la care să meargă cu plăcere, un job care să fie bine plătit şi care să îţi ofere toate condiţiile. Aflaţi că eu am găsit asta la Lucky Studio Iaşi!

  Ajungi în Iaşi ca studentă şi afli că nu e chiar atât de simplu pe cât pare. Viaţa de studentă nu e roz de fiecare dată. De angajat nici nu poate fi vorba – ţi se cere experienţă peste tot. Vă puteţi da seama cât de demoralizată eram când am ajuns la Lucky Studio la interviu. De atunci am început însă să zâmbesc.

  Ceea ce am găsit la Lucky Studio – cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară! – depăşeşte orice aşteptări. Închipuiţi-vă o simplă zi de muncă de-a mea. Nici nu ştiu dacă o pot numi muncă. Vine o maşină şi mă duce la studio. Acolo stau cu colegele la o cafea, râdem, vorbim şi apoi ne pregătim de tura de muncă. Cum ne pregătim? Trebuie să fim frumoase – asta nu înseamnă însă că ne aranjăm singure – avem hair-stiliste şi make up artiste care se ocupă de noi până în cele mai mici detalii. După sesiunea de înfrumuseţare parcă vrei să îţi pui şi câteva fotografii noi în portofoliu. Te iau în primire fotografele profesioniste şi albumul foto este îmbogăţit în câteva minute.

  Urmează tura de muncă ce trece în zbor – nici nu îţi dai seama când trece timpul atunci când lucrezi în faţa unui computer de ultimă generaţie, într-o cameră decorată mai mult decât elegant şi stilat. Fericite că am reuşit să ne distrăm şi să câştigăm în acelaşi timp, dăm să ieşim din clădire – eu împreună cu câteva colege. Ne atenţionează casiera: „Fetelor, nu aţi uitat nimic?”. Mergem şi ne încasăm şi banii câştigaţi – ei bine da, la Lucky Studio Iaşi poţi fi plătită la zi. Ai bani în buzunare oricând şi ai şi siguranţa că eşti plătită la timp mulţumită acestei invenţii a studioului de videochat Lucky Studio.

  Impresii să vă spun? Altceva decât de bine şi foarte bine nu ştiu ce să zic. Uitam să vă spun de bonusuri şi de cursuri. Fiecare fată angajată poate să se perfecţioneze la engleză şi franceză prin lecţii gratuite oferite de Lucky Studio. Aşa poţi să conversezi mai bine cu admiratorii online, ajungi să câştigi mai mult şi poţi primi şi bonusuri dacă îţi depăşeşti recordurile proprii sau chiar recordurile colegelor la încasări zilnice. Ce îţi poţi dori mai mult decât atât?

  Te întrebi poate cum se lucrează. 100% legal, cu contract de muncă, însă poţi renunţa oricând. Nu înţeleg cum ai putea renunţa la un job pe care altele doar visează să îl aibă!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img