More
  AcasăAngajari videochatLa cat de usor se castiga banii la Heylux, crezi ca-mi mai...

  La cat de usor se castiga banii la Heylux, crezi ca-mi mai bat capul cu altceva?

  Erau vremuri in care imi bateam capul cu orice prostie imi aparea in cale. Ma stresam pentru orice si m-as fi angajat oriunde, numai sa mai am cativa banuti in plus pentru mine. Daca gaseam un job de la 8 dimineata pana la 5 seara, mai cautam un alt job dupa ora aceasta, ca sa mai am macar cateva milioane in plus.

  Ca-ti dai seama ca nicaieri nu primeam eu mai mult de 1300 lei lunar, mai ales daca nici o specializare anume nu am. In fine, acestea sunt detalii neimportante. Chiar imi bateam capul cu tot felul de joburi care nu-mi meritau timpul, pana cand jobul de la Heylux Iasi mi-a deschis alte orizonturi.

  Am si zile cu castiguri de 800 de lei la Heylux. Tu ai asa zile ?

  Cand am descoperit cat de simplu se pot castiga anumite sume de bani din videochat, nici ca m-a mai interesat de altceva. M-am axat fix pe acest job de la Heylux si mi-a priit, n-am mai stat sa ma gandesc la alte prostii sau sa ma stresez. Omul, in mod normal, se cam streseaza pentru orice.

  Munca e un factor de stres, cheltuielile… de obicei se intampla asa cand sunt anumite lipsuri sau cand chiar munca este neplacuta si fara satisfactii. Dar de ce m-as mai stresa eu ca model de videochat la Heylux, cand bani stiu sigur ca am in fiecare zi, munca este placuta si am garantia ca voi lucra la Heylux cat vreau eu si voi castiga bani mereu?

  Heylux este perfect din multe puncte de vedere. Pentru mine nu exista niciun punct de stres de cand lucrez aici. E chiar simplu: semnez un contract de angajare in videochat pe ce durata doresc eu, plec si vin cand vreau eu, imi aleg ce program imi place in care castig pana la 2000 de lei in 8 ore si asta in timp ce nu fac nimic altceva decat sa pierd timpul aiurea pe net.

  Ce stres sa am, cand am bani si tot ce-mi trebuie cu acest job?

  Ideea este ca nu ma tem ca aoleu ma concediaza cineva sau aoleu nu-mi ajung banii luna aceasta sau vai, nu ma pot ocupa de anumite lucruri din cauza programului, pentru ca la Heylux lucrez cat vreau eu, nu ma da nimeni afara si imi fac singura programul, iar banii… pai banii sunt de neegalat.

  In cate companii ai fost tu si ai primit bonusuri de angajare de pana la 13.000 lei cash, bonusuri in fiecare duminica de pana la 2000 de euro sau castigurile zilnice mentionate de mine mai sus? E clar ca asa ceva nu poate fi egalat. Normal ca daca stiu ca intr-o zi castig 800 de lei la Heylux in atat de putine ore, nici nu mai stau sa ma complic cu altceva.

  Acest job in Iasi imi asigura viata si fericirea!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img