More
  AcasăHeyluxDe ce merita sa vii la Heylux ca model de videochat?

  De ce merita sa vii la Heylux ca model de videochat?

  Dintre numeroasele motive pe care as putea sa le aleg care sa-ti arate de ce se merita sa te angajezi si tu la Heylux, cred ca unul singur e cel mai important: Heylux e real. Poate n-o sa intelegi din prima ce doresc sa exprim cu aceasta propozitie, insa sigur vei intelege in randurile de mai jos.

  Sigur ca videochatul iti este ceva cunoscut, in ziua de azi nu mai e un subiect asa taboo cum era inainte. Toata lumea este informata acum, sunt absolut sigura, asa ca n-are rost sa explic ce inseamna acesta sau care sunt studiourile de videochat din tara, ca oricum sunt multe.

  Multe si … fara rost, as putea spune, pentru ca multi s-au grabit sa deschida studiouri de videochat peste noapte si au uitat un lucru essential: au uitat sa fie asa cum trebuie cu modelele. S-au grabit, au creat cateva camere si de restul nu i-a mai interesat. Au creat site-uri care-s pline numai de beneficii si ce sa vezi, cand ajungi la interviu te lovesti de altceva.

  La Heylux avantajele de pe site sunt toate reale: banii, bonusurile, tot

  Ei bine, cand e vorba de Heylux, totul se schimba. Cand spun ca Heylux este real, spun ca e diferit. Heylux nu face reclama fara rost, ca sa impresioneze, nu sta nimeni sa scrie sute de beneficii care sa atraga fetele si apoi sa se trezeasca fetele ca au mintit.

  Spre deosebire de majoritatea din acest domeniu, la Heylux totul e transparent. Daca se spune ceva despre Heylux la interviu inseamna ca asa e. Daca gasesti o informatie pe site-ul lor despre ei, inseamna ca asa e. Daca ei spun ca ofera bonusuri saptamanale de pana la 9000 de lei, crede-ma ca asa e.

  Pentru ca am vazut ca pe site-urile multor studiouri scrie de bonusurile de angajare, de bonusuri care mai de care, de castiguri… si de multe ori se dovedeste ca nu e asa. Nu si in cazul celor de la Heylux, crede-ma. Ceea ce vorbesti la interviu, aia primesti, ai cuvantul meu.

  Chiar si bonusul de 13000 de lei cash e grozav, hai sa vezi!

  Daca tu ai semnat pentru 13000 de lei bonus de angajare, asta vei primi de la studio. Si daca ti se spune ca totul e legal, corect, discret si ca vei avea libertatea sa faci ce vrei tu in camera de logare, sa castigi bani cum vrei tu, atunci asa este, cu toata sinceritatea din lume.

  Pe scurt, orice promisiune si avantaj de la Heylux sunt pe bune, nimic nu este pentru a te impresiona. In timp ce la alte studiouri unele modele se chinuie sa castige 1000 de dolari lunar, fetele de la Heylux ajung si la 500 de dolari intr-o zi. Nu uita asta.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img