More
  AcasăHeyluxCu banii de la Heylux pot sa-mi cumpar oricand un Iphone

  Cu banii de la Heylux pot sa-mi cumpar oricand un Iphone

  As putea sa-mi cumpar saptamanal cate un Iphone nou, pe bune vorbesc. Sau sa-mi cumpar orice altceva. Scump sa fie. Genti Guess sau Zara. Tot ce-mi vrea inima, de altfel, pentru ca nu degeaba lucrez ca model de videochat la Heylux. Acest job e clar ca are avantajele sale, nu?

  Ca doar de nu le avea, cine mai lucra aici? Dar uite ca spre surprinderea multora, un job in videochat la Heylux chiar are multe avantaje, iar dovada este faptul ca s-au angajat deja zeci de fete aici, sunt o multime care vor sa lucreze in acest studio de videochat.

  Exista un motiv pentru care e cunoscut in tot Iasiul, dooohhh. Pentru ca e bun, logic, si asta nu poate contesta nimeni, Heylux a fost premiat cel mai bun studio de videochat din Iasi de catre cele mai bune site-uri din intreaga lume, asa ca suntem si la nivel mondial :”>

  Heylux este condus de o echipa cu o experienta de peste 10 ani

  Pentru un studio cu un background de peste 10 ani munciti in domeniu nu este ceva nou, este ceva normal sa se intample asta. Mai ales cand se lucreaza numai cu profesioniste, si aici nu ma refer numai la modele, ma refer la echipa angajata de Heylux. Ca datorita echipei de femei de la Heylux devin si modelele profesioniste, nu altfel.

  Avem cele mai bune trainerite, make-up artiste si profesoare care ne ajuta non-stop. Cu asa echipa de elita, cum sa n-ajungi sus? Mie imi place acest job la maxim, o spun din toata inima. Si-ti spun sincer si de ce: ca-mi pot cumpara o multime de lucruri din banii castigati.

  De ce s-o mai lungesc atata, e clar ca sunt la Heylux pentru bani. Cine n-ar fi pentru bani, cand stim bine ca numai din bonusuri putem primi 3000 de lei saptamanal, si castigurile zilnice sunt pana la 2000 de lei? Mie nu mi-e jena sa recunosc ca ma atrag banii de la Heylux. Iubesc banii de la Heylux!

  Iubesc banii de la Heylux, cine nu i-ar iubi?

  De aia ii si castig zilnic, ca ii iubesc. Si mai iubesc sa ii cheltui numai pe chestii de la Apple, pe haine de brand, genti, pantofi, bijuterii si pe cat mai multe distractii. Imi place sa fiu rafinata si sa am multe lucruri, nu pentru ca sunt materialista cum ar crede unii, ci pentru ca o viata am si asta-mi place mie. 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img