More
  AcasăPreziosaPreziosa a meritat sa ma mut din Galati in Iasi!:X

  Preziosa a meritat sa ma mut din Galati in Iasi!:X

  Honestly, aveam o viata destul de naspa in Galati, nu prea aveam nici ce sa fac, nici viitor cu facultatea nu aveam… voiam de mult sa ma mut in Iasi la o facultate de acolo, ca mi-a placut un anume domeniu pe care numai aici il gaseam. Si era si aproape de Galati, normal, doar nu era sa ma duc in Cluj. Dar n-as fi putut sa ma mut vreodata daca nu primeam cazare gratis la Preziosa.

  Imi tot doream sa ma mut, sa incep o viata noua. Dar de unde atatia bani de chirii, de avans? Si pana gaseam un job… si daca gaseam, erau destui bani pentru chirie? Si cu facultatea… mai aveam timp de facultate? Erau multe probleme pe care mi le puneam in minte.

  Dar s-au rezolvat intr-un mod miraculos odata ce-am sunat la Preziosa. Cand am sunat si le-am explicat ca-s din Galati si vreau sa ma ajute cineva, imediat mi-au spus ca imi ofera si cazare si tot ce vreau. Imi trebuia un job ca de studenta, cum e si logic, sa pot avea grija si de mine si de cursurile la facultate si de tot.

  Cine-ti mai da cazare, transport, make-up, bani, bonusuri in ziua de azi?

  Si singura metoda a fost cu Preziosa, pentru ca ei mi-au pus la dispozitie un program de munca de doar 7 ore, pe o tura convenabila mie, astfel incat sa pot merge si la facultate. Apoi m-au ajutat cu cazarea, ba chiar mi-au dat si transportul gratuit, accesorii si un bonus de angajare.

  Mi-au dat si bani la interviu, vreo 600 de lei si … de fapt, ce tot zic eu, m-au ajutat cu multe. Nu reuseam eu sa ma mut de una singura in Iasi fara acest studio de videochat si jobul lor. Am scapat de viata aia anosta din Galati si acum castig si bani multi, am o viata mai mult decat decenta si fac si facultate.

  Fix ce mi-am dorit mereu. Si stau asa si ma gandesc uneori… cine te mai ajuta atata in ziua de azi? Sa-ti ofere cazare, transportul zilnic, sa ai si sansa sa castigi bani in fiecare zi, sa te ajute toata lumea de acolo sa ai castiguri bune, sa fii multumita…

  E ceva ce nu intalnesti oriunde. Eu ma bucur ca am facut acest pas, simt ca am evoluat cand m-am angajat ca model de videochat la Preziosa si m-am mutat in Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img