More
  AcasăDespre videochatJurnalul lui Scarlett: mituri demontate

  Jurnalul lui Scarlett: mituri demontate

  Din momentul în care ai auzit cuvântul videochat, în general, mintea îți zboară și sigur ai și tu o opinie despre aceasta activitate … despre care nu știi nimic, de fapt. În România, videochat-ul este încă privit cu reticiență, punând foarte ușor etichete – după cum știm că se face, indiferent de ce vorbim. Nu știu exact de unde, însă au apărut mai multe mituri, prejudecăți și păreri preconcepute legate de această meserie. Probabil că nu este greu de ghicit, însă, căci, dacă nu ai toate informațiile necesare și ai auzit doar o frântură dintr-o conversație cândva, completezi tu restul cu imaginația ta bogată.

  Lucky Studio se deosebește de alte studio de videochat din România din motivele pe care vi le-am mai prezentat. Acest lucru nu l-a ferit de preconcepțiile românilor, care l-au pus în aceeași oală cu toate. De aceea, doresc să vă prezint câteva dintre aceste mituri și care este adevărul adevărat.

  Mit – Trebuie să faci anumite lucruri

  Nimic mai greșit. Pentru a comunica cu persoanele care apelează la serviciile Lucky Studio, nu trebuie să faci nimic din ce nu ai vrea. Poți să cânți, să dansezi, doar sa conversezi, orice consideri tu că este necesar pentru a-i atrage atenția. Tu ești în control mereu. De aceea există și divizarea în profile adult și non-adult. Opțiuni există întotdeauna.

  Mit – Lipsa confidențialității

  Când am auzit despre acest zvon, chiar am râs puțin, deoarece mi s-a părut foarte amuzant. Nu cred că mai există vreun loc de muncă ce să-ți ofere atâta confidențialitate – bine, nu luam în considerare FBI-ul si agențiile top secret de spioni, hihi. Confidențialitatea este garantată prin contractele pe care le semnezi cu Lucky Studio, dar și prin faptul că sunt blocate anumite țări, pe care le dorești tu, inclusiv România, astfel încât nu există riscul să dai peste prieteni, rude sau cunoștințe. De asemenea, și titlul jobului este reglementat de lege, anume operator calculator. Astfel, nu trebuie să dezvălui nimănui ceea ce faci, decât dacă vrei.

  Mit – Lucrez ilegal

  Fals, fals, fals! Dacă era ilegal, mai existau atâtea situri web și datele de contact prin toată România? Pe lângă asta, numărul de studiouri de videochat este în continuă creștere – acest lucru nu ar fi fost posibil dacă nu era totul 100% legal. Activitatea desfășurată aici este complet legală și conformă cu legile în vigoare. Se încheie contracte de muncă și trebuie să ai peste 18 ani pentru a te angaja. Mie-mi sună a oricare loc de muncă.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img