More
  AcasăHeyluxDe ce ma vad in viitor lucrand tot ca model la Heylux?

  De ce ma vad in viitor lucrand tot ca model la Heylux?

  S-o spun pe aia dreapta, foarte putine locuri de munca mi-au starnit interesul pana sa ma angajez la Heylux. Oricat de mult ma straduiam, nu ma vedeam in viitor cu niciunul din acelea, pur si simplu nu ma vedeam potrivita pentru ele. Ca atare, actiunile mele au vorbit de la sine, pentru ca-n afara de Heylux, n-am mai lucrat in alta parte mai mult de 5 luni.

  Am mers odata la un interviu, iar eu fiind persoana sincera din fire, am spus fara nicio jena ca n-am mai lucrat mai mult de 5 luni nicaieri. Dupa o lunga discutie, acel om a incercat sa ma scoata pe mine vinovata, zicand ca eu n-as fi apta de a avea stabilitate si de a pastra un job asa cum trebuie.

  E bine ca la Heylux lucreaza numai fete, ma simt in largul meu

  Bai, ce pot spune… vorbele lui au ajuns putin la mine pentru o vreme, cand am incercat sa ma multumesc cu orice job, gandindu-ma ca eu-s vinovata de faptul ca toate imi displaceau. Pana mi-am dat seama ca omul acela a incercat numai sa ma denigreze (dovada ca tot mai bine e sa lucrez la Heylux, printre femei, nu unde sunt discriminata), si ca vorbea numai prostii.

  Daca nu-mi place un job, nu-s obligata sa lucrez, nu? O sa tot caut pana gasesc ce-mi place si punct! Asta mi-am tot spus, pana m-am angajat la Heylux Iasi, in final. Aici urmeaza socul… Ghici ce, n-am mai stat numai 5 luni, pentru ca deja am un an si 7 luni de cand lucrez la Heylux!

  Asadar, se poate. E dovada ca acel om n-a avut dreptate ci pur si simplu nu gasisem eu un job compatibil cu personalitatea mea. Acum ca lucrez la studio ca model de videochat, pot spune ca ma vad si-n viitor tot aici, n-am de gand sa demisionez prea curand.

  Atat banii (8.400 lei lunar), cat si conditiile de aici ma fac sa raman

  Primul motiv e simplu si evident: la Heylux lucreaza doar femei, staff-ul e format numai din femei. Ma simt ca acasa, pot fi eu, nu ma discrimineaza nimeni aici si primesc tot sprijinul din partea echipei de aici, pentru ca si ele-s femei si inteleg.

  Un al doilea motiv este, bineinteles, venitul lunar pe care-l am aici. Multe lucruri nu-mi conveneau la vechile joburi, dar si salariul se numara printre ele, nu te gandi ca-mi placea sa traiesc cu bani putini, avand in vedere ca la Heylux am luni in care castig si cate 8.400 de lei.

  De altfel, ma bucur si de un mediu placut de munca, un job usor, asa ca pentru femei, fara prea mult efort fizic, fara stres. E perfect, in alte cuvinte!

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img