More
  AcasăPreziosaE bine sau nu e bine să-ți faci prietene la un studio...

  E bine sau nu e bine să-ți faci prietene la un studio de videochat?

  Atunci când faci videochat la un studio ca Preziosa, întâlnești o mulțime de fete. Sunt zeci de modele pe tura de dimineață și pe tura de seară pe care le vezi în fiecare zi. Unele studiouri de videochat din Iași descurajează puternic legăturile personale dintre modelele lor. Le e frică să nu se influențeze reciproc. Că dacă e nemulțumită una și pleacă de acolo, le-ar putea trage și pe celelalte. La noi e complet diferit.

  Preziosa încurajează prietenia între modele

  La Preziosa nu ne e teamă de lucrul ăsta pentru că pur și simplu ne purtăm frumos cu toată lumea. Studioul nostru e 100% feminin. Avem o atmosferă foarte frumoasă și ne respectăm reciproc. Deci noi suntem foarte ok cu prieteniile între modele. Ai deplina libertate să discuți cu cine vrei, să ieși la cafele cu alte modele în timpul vostru liber. Chiar și trainerele de la Preziosa obișnuiesc să facă asta. Sunt bune amice cu fetele de la noi și toată lumea e mulțumită.

  Desigur, în privința asta e bine să ții cont de câteva lucruri. În primul rând, e important să vezi dacă acea persoană chiar merită prietenia ta. Multe modele sunt deschise, te ajută cu sfaturi și poți învăța o mulțime de la ele. Plus că sunt foarte ok și ca oameni. În alte cazuri însă, mai apar și modele care nu se ocupă așa tare cu munca. Par mereu plictisite și încearcă să convingă și alte fete ca să vină mai rar la muncă. Firește, fetele de genul ăsta nu fac niciodată bani și pleacă repede din studio. Ai vrea să te împrietenești cu astfel de persoane? Noi credem că nu. De asta e bine să deschizi ochii și să vezi cine merită prietenia ta.

  Alege-ți amicele care merită atenția ta

  În al doilea rând, îți recomandăm să dai totuși mai multă atenție muncii tale. Că până la urmă de asta vii la job. Dacă stai mai mult în pauze, prelungești la infinit discuțiile la o țigară cu alte modele din studio, îți faci singură rău. Că tot timpul ăsta e risipit. Îl pierzi la discuții în loc să faci bani. Cu alte cuvinte, e foarte ok să-ți faci prietene, dar depinde de tine să te ții de programul de lucru.

  Dacă îți gestionezi bine timpul, sigur că e bine să ai prietene. Trainerele de la Preziosa, alte modele, doamnele din management sunt aproape de tine. Oricând ai o problemă, are cine să te asculte, să discute cu tine. Rezolvăm orice situație dificilă împreună și te simți protejată, respectată la noi. Cam asta e deci ideea de bază. Te simți foarte bine la noi și te încurajăm să îți creezi și relații personale. Alege-ți însă cu cap persoanele de care să te apropii. Și fii sigură că jobul rămâne pe primul loc. Că acele prietene te încurajează, te determină să fii mai motivată, te învață lucruri utile, nu te trag în jos. Dacă faci așa, atunci o să-ți fie foarte bine la Preziosa. Așa cum le este multor altor fete care leagă prietenii pe viață la studioul nostru!

  Telefon Preziosa: 0740.234.235

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img