More
  AcasăLucky StudioCe faci când un membru se îndrăgostește de tine?

  Ce faci când un membru se îndrăgostește de tine?

  Toate modelele încearcă să-și atragă cât mai mult membrii. Că membrii fideli îți fac cei mai mulți bani. Apar uneori probleme însă când membrii ăia o iau prea în serios. Adică se îndrăgostesc. Atunci încep tot felul de discuții. Unii membri sunt cuminți și acceptă că tu ești model de videochat și asta e. Adică n-o să vă întâlniți niciodată în realitate. Și toată relația se consumă online. Alții devin neliniștiți, îți spun că ești femeia vieții lor, că sunt gata să lase tot ca să fie cu tine. Și atunci ce faci?

  Pune-le limite și fii cu ochii pe bani!

  Îți spunem noi ce faci: vorbești cu trainerele tale! La Lucky Studio avem multă experiență pe partea asta. Multe dintre colegele noastre au fost și ele trainere și știu care-i treaba. În primul, rând e bine să stabilești niște limite cu membrii aceia. Adică să le spui că îți place că ești adorată, că se gândesc la tine, dar că n-o să vă vedeți în realitate. Lucrul ăsta oricum e strict interzis și de toate site-urile pe care lucrezi și de noi, ca studio. Pentru că e periculos și ilegal.

  După ce pui limitele astea legate de lipsa întâlnirilor, e bine să-i pui și limite legate de timp. Un membru îndrăgostit are tendința să-ți ceară să fii numai cu el online. Te ține cu orele în privat și devine gelos dacă discuți cu alți membri. La început e bine că te ia mult în privat și că-ți dă tips-uri. Că faci mulți bani așa. Pe termen lung situația se schimbă însă. Dacă discuți numai cu el pe site, ignori ceilalți admiratori. Care pleacă până la urmă.

  Apoi îți scade traficul cu totul, și de trezești că încasările tale depind tot mai mult de acel membru înfocat. Iar când el nu o să mai fie chiar atât de înfocat și nu o să-ți mai vină în cameră, ai o mare problemă. Că ți se prăbușesc încasările. Așadar, e bine să intri cu el în privaturi, să îi dai atenție, dar cu măsură. Asigură-te că îți rămâne destul timp ca să îți faci trafic în cameră, să trimiți mesaje altor membri, să faci poze, filme noi etc. În felul ăsta profiți și de banii îndrăgostitului, și de beneficiile unui cont solid.

  Ai grijă să nu te îndrăgostești și tu!

  Tu decizi dacă îi zici acelui membru că ai un prieten sau copil. La Lucky Studio avem modele care spun deschis lucrul ăsta. Și-l asumă din start și asta este. Altele însă țin secretă adevărata lor viață privată. În funcție de cum ți se pare membrul tău, poți opta pentru una din variante. Dacă nu e genul foarte gelos, poți să-i spui și adevărul. Fără a intra în detalii privind identitatea reală a persoanelor din viața ta, desigur. Ca să ai siguranță 100%.

  Dincolo de toate, esențial e să-i lași doar pe membri să se îndrăgostească de tine. Să nu cazi și tu în ispita de a te îndrăgosti de ei. Că atunci pierzi controlul și ai doar necazuri. Încasările tale scad, ești afectată emoțional, te expui la o mulțime de riscuri. Ține-ți capul limpede și reține de ce ești online: doar ca să oferi o experiență plăcută unor oameni contra unor sume frumoase de bani. Ei se simt bine cu tine online și tu meriți să încasezi sume frumoase pentru asta. Mai departe, e treaba lor dacă ei investesc sentimente în mod exagerat!

  Telefon Lucky Studio: 0742 286 286

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img