More
  AcasăHeyluxGata cu caratul bagajelor, am propria locuinta de cand m-am angajat la...

  Gata cu caratul bagajelor, am propria locuinta de cand m-am angajat la Heylux

  In ultimii doi ani din viata mea m-am tot mutat in chirie peste tot in Iasi, am tot carat bagaje cat nu am carat in viata mea si ma saturasem. Fuga de ici-colo ma obosea, ma epuiza, imi doream sa am ceva al meu, ceva stabil. Dar ori de cate ori incercam sa strang bani pentru ceva al meu, nu reuseam. Fara Heylux, cred ca si-n ziua de azi eram cu bagaje de ici-colo.

  Dar m-am decis ca este timpul sa fac o schimbare in viata mea. Aceasta schimbare a venit odata cu jobul in videochat la Heylux. Odata cu semnarea contractului de angajare in videochat cu acest studio de videochat din Iasi mi s-a schimbat viata complet, dar in bine.

  M-am bucurat de cazare gratis 2 luni cu ajutorul jobului de la Heylux

  Gratie acestui job in Iasi am reusit sa am ceva ce mi-am dorit toata viata, ceva al meu. Abia ce plecasem de la fosta chirie si aveam de un nou job, de un loc unde sa stau. Heylux a picat fix la tanc, pentru ca auzisem ca pune la dispozitie o vila in centrul Iasiului, unde modelele de videochat se pot caza pe gratis.

  Bineinteles ca am profitat de acest aspect si m-am duc acolo, pentru ca 2 luni de zile nu am platit niciun ban pe chirie si m-am putut pune pe picioare. In tot acest timp, am facut videochat la Heylux si am strans bani.

  Castig oricum foarte mult la Heylux, chiar in fiecare zi peste 300 de lei, deci nu era neaparat sa strang mereu bani. Dar am vrut ca locuinta sa fie ceva prioritar si dupa ce terminam cu asta, ma relaxam. Asa ca am strans aproape fiecare banut castigat la Heylux (cu exceptia banilor de mancare si asa mai departe) si in 2 luni de zile am reusit sa ajung la suma de 3.000 de dolari.

  Cu banii de la Heylux am reusit sa-mi iau apartamentul meu in rate

  Mai castigam si cate 500-600 de lei uneori pe zi la Heylux, primesc si bonusuri de pana la 3.000 de lei in fiecare duminica, am primit si-un bonus de angajare foarte mare de peste 10.000 de lei cash si uite asa m-am vazut cu acea suma de bani in doar 2 luni.

  Asta m-a ajutat sa platesc avansul la un apartament la o cunostinta, care a cazut de comun acord cu mine sa dau cate 5.000 de euro pe an pentru acel apartament, ca si cum ar fi in rate. Acum am apartamentul meu, pe care nu mi-l ia nimeni si totul datorita jobului in videochat la Heylux!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img