More
  AcasăLucky StudioJobul de la Lucky Studio m-a ajutat sa uit de momentele dificile

  Jobul de la Lucky Studio m-a ajutat sa uit de momentele dificile

  Probabil multe studente se afla in cazul meu, daca studiaza in Iasi la facultate si stau in camin sau in chirie. Eu, de exemplu, am stat in camin, dar asta nu insemna ca nu trebuia sa platesc lunar o anumita suma. Si sincera sa fiu, ma cam saturasem oricum sa stau intr-un loc ingramadit si in galagie, in timp ce mai plateam si pentru asta.

  Chiar daca nu era vorba de foarte multi bani, au fost cateva luni in care chiar n-am putut sa platesc, pentru ca a trebuit sa cumpar carti, sa platesc taxe, sa platesc una alta, si uite asa s-au dus banii. Si nici nu puteam sa muncesc de dimineata pana la miezul noptii pentru cativa lei, pentru ca mai aveam si de studiat.

  Uite in aceasta situatie m-a ajutat pe mine Lucky Studio Iasi. La un moment dat, nici nu stiam ce o sa fac. Sa platesc in continuare la camin si sa raman acolo, sa-mi caut o chirie… Adevarul este ca era mai benefic in chirie, pentru ca de la camin trebuia sa plec in vacanta de vara. Iar eu nu prea aveam unde.

  Jobul la Lucky Studio este cel care m-a scapat de probleme

  Lucky Studio mi-a oferit un job in videochat si in acest fel am scapat de toate aceste griji. Ma saturasem sa ma tot gandesc la costuri, la probleme financiare si la alte lucruri ce tineau de bani. Asa ca m-am angajat ca model de videochat la Lucky Studio.

  Auzisem de studio de la cateva colege din facultate si mi-am spus sa incerc. In prima saptamana de munca la Lucky Studio am castigat si banii pentru camin, si m-am mutat si in chirie singura.

  Am obtinut destui bani pentru avansul de la chirie, dar si pentru datorii. La inceput, nu credeam ca este posibil sa castig peste 300 de lei in fiecare zi, dar vad ca la Lucky Studio Iasi este posibil.

  Viata mea a devenit mai linistita de cand castig bani de la studio

  In prima zi am incasat un castig de 230 de lei, a doua zi cred ca 290 si dupa 3 zile, am inceput sa am chiar si cate 310 lei pe zi. Am avut o consistenta in acest castig si am tot continuat asa, pana ce trainerii de la Lucky Studio m-au ajutat sa am chiar si cate 460-500 de lei zilnic.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img