More
  AcasăHeyluxCa studenta, e perfect sa lucrez in videochat la Heylux

  Ca studenta, e perfect sa lucrez in videochat la Heylux

  Cred ca am gasit cea mai misto solutie pentru toate problemele mele, fie ele financiare sau de alta natura. De vreo 2 ani sunt studenta si mi-a fost dificil in Iasi la inceput, cu cheltuielile si una, alta. Ai mei nu mai puteau sa faca fata cheltuielilor, asa ca la Heylux am gasit eu rezolvarea acestei situatii.

  Inainte sa spun ceva, pentru orice fata care citeste asta, pot spune ca-s 100% sigura ca jobul de la Heylux este potrivit oricarei studente, pentru ca aici se lucreaza putine ore, chiar si part-time si imi pot face singura programul, iar partea misto e ca am castiguri super super mari.

  Am saptamani in care la Heylux castig si cate 4000 de lei

  Nici mie nu mi-a venit sa cred cat de bine ma pot descurca de cand m-am angajat la Heylux. Fiindca sunt studenta, nu pot lucra mereu, ca am cursuri. Dar partea buna e ca imi pot alege singura turele de munca si nu trebuie neaparat sa lucrez in fiecare zi.

  Aleg ce zi e potrivita pentru mine, dar si ce tura, iar daca nu pot sa stau cele 8 ore (programul normal, care e si-asa un program super cu putine ore), stau mai putin, nu e nicio problema. Cei de la studio inteleg ca-s studenta si nu pot veni mereu, iar asta chiar mi se pare marfa.

  Asa am si timp de invatat, dar si castig bani foarte multi. De exemplu, cand mai primesc vacanta de la facultate, imi dedic timpul muncii la studio si daca vacanta e de o saptamana, sa zicem, ies in castig cu vreo 3000-4000 de lei de la Heylux. Iar asta e SUUUUPEER, zic eu, pentru ca nici daca lucram full time in alta parte n-aveam banii acestia.

  Am timp sa lucrez si-n vacante la Heylux si e super

  Nici dupa o luna, daramite dupa o saptamana. De asta zic ca mie acest job in
  Iasi mi se potriveste manusa, pentru ca am timp de toate si am si bani cu nemiluita, cum se spune. :)))):”>

  Si orice fata ar fi in situatia mea ar vedea ca am dreptate, pentru ca de ce sa ma chinui sa lucrez pe la Mc, de exemplu, sa-mi iasa ochii de la atata munca, cand in cateva ore la Heylux castig cat un salariu pe o luna in alta parte. Dupa ce termin facultatea, tot la Heylux as vrea sa lucrez, desi o sa am o profesie. Se fac mult prea multi bani din jobul de la studio, pur si simplu, si nu ma pot abtine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img