More
  AcasăPreziosaJobul in videochat la Preziosa face mai usoare planurile mari in viata

  Jobul in videochat la Preziosa face mai usoare planurile mari in viata

  Intr-adevar, am ajuns la concluzia ca videochatul nu este pentru oricine. Lucrand zi de zi la Preziosa, am observat ce fel de fete s-au angajat aici de-a lungul timpului. Fete cu idei marete de viitor, fete cu planuri, cu scopuri in viata, care niciodata nu s-ar multumi cu putin. Fete care au venit la Preziosa cu gandul ca vor castiga cel putin 5000 de lei lunar pentru inceput, iar apoi mii si mii de dolari.

  Acestea sunt fetele care s-au angajat la Preziosa. Si vazand asta, mi-am dat seama ca videochatul nu este pentru oricine. Stii de ce? Ca sunt fete in lumea asta care NU vor bani multi, care n-au scopuri marete, care se multumesc cu putin. Si cum ar putea o fata sa aiba succes la Preziosa, daca ea se multumeste cu putin?

  Nicio fata de la Preziosa nu se multumeste cu doar 4000 de lei, mereu castigam mai mult

  Pai din prima luna orice fata poate castiga cel putin 4000 de lei. Aceasta suma in comparatie cu cele intre 1200 si 1600 de lei ar fi o suma exceptionala pentru orice fata care nu vrea multe de la viata. Si? S-ar multumi cu asta si nu s-ar ambitiona sa aiba mai mult…

  Si atunci unde ajungem… nicaieri. Daca te angajezi la Preziosa cu dorinta de a castiga NUMAI 4000 de lei lunar, n-ai facut nimic. Gandeste-te ca sunt fete aici care au castigat zeci de mii de dolari intr-o luna, n-ai cum sa vrei sa fii model de videochat si sa nu speri la mai mult.

  Ti-am zis, la Preziosa oricum vei castiga o suma de 4000 de lei lunar. Dar ti-ar fi de ajuns atat? Mie nu-mi este, sincer. De asta videochatul este pentru fetele ca mine, ca vrem mereu mai multi bani, mai multe de la viata, nu ne multumim cu orice suma.

  Preziosa e pentru fetele care vor MULTI BANI

  Daca vreau orice suma de bani si o viata banala, ma angajez naibii in mall si aia e, nu ma mai duc ca model de videochat la Preziosa. Dar fiindca am pretentii de la viata mea si vreau sa fiu cineva, am hotarat ca alaturi de Preziosa voi avea viitorul la care visez.

  La fel gandesc si fetele care lucreaza aici, colegele mele drage. De aia ajungem toate pana la 2000 de lei castiguri zilnice, pentru ca toate vrem sa ajungem departe in viata si nu ne lasam batute. Tu ai vrea asta? Daca da, esti potrivita pentru Preziosa, daca nu…

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img