More
  AcasăLucky StudioCu cat vin mai mult la Lucky Studio, cu atat contul meu...

  Cu cat vin mai mult la Lucky Studio, cu atat contul meu bancar e mai mare!

  In ultima vreme am constatat ca… banii ma fac chiar foarte fericita, daca tot e sa spun adevarul. Inainte afirmam tare si raspicat ca pe mine nu ma intereseaza banii, ca nu stiu ce… Si uite-ma acum. Imi dau seama ca faceam asta din cauza ca n-aveam bani, altfel de ce sa spun ca nu-mi plac, cand ii castig zilnic la Lucky Studio?

  :)) Stii… E chiar amuzant acum, ca stau si-mi amintesc. Aveam impresia ca daca admit ca-mi plac banii, spun ca sunt materialista, practic. Dar a-mi placea banii nu inseamna ca-s materialista, inseamna ca imi place viata si vreau sa ma bucur de ea. Si inca un avantaj in a fi model de videochat la Lucky Studio este ca-s singura.

  De cand m-am angajat la Lucky Studio, ma simt mai puternica

  Eu, inainte sa ma angajez la Lucky Studio, vedeam totul in viata mea ca pe un esec. Consideram ca a fi singura si a locui singura e ceva naspa, si asa mai departe. E bine sa ai o relatie, da, dar ideea este ca de cand sunt model de videochat in acest studio, am reusit sa gasesc un avantaj in orice dezavantaj din trecut.

  De exemplu, acesta ca-s singura. Faptul acesta ma ajuta sa ma bucur pe deplin de banii castigati la Lucky Studio, nu sa ii impart intr-o parte si-n alta cum fac altii. Nu zic ca nu e ok sa ajuti, dar vezi ca tot ajuti pe altii si tu ajungi sa nu ai nimic din cauza asta. Asta vreau sa spun.

  Plus ca, daca vreau sa lucrez cat mai mult la Lucky Studio, a avea o relatie e complicat, ca ar fi trebuit sa ii ofer atentie si prietenului. La Lucky Studio se lucreaza doar 8 ore pe zi, si cate 5 zile pe saptamana, in mod normal.

  3-4 ore in plus de videochat imi aduc venituri de peste 8.000 lei lunar

  Dar eu am constatat ca, cu cat merg mai des aici, cu atat castig mai mult. Asadar, uite la ce m-am gandit. Las viata personala deoparte cateva luni bune, strang bani frumosi din videochat la Lucky Studio, si dupa ma pot bucura de ce vreau eu. Consider ca asta e cea mai sanatoasa gandire.

  Sa ma pun pe mine si viitorul meu inainte de toate. Si pana acuma functioneaza, ca uite cine are cate 8.300 de lei lunar din videochat la Lucky Studio. Eu, da, eu am banii astia. Normal ca-mi convine sa lucrez 3-4 ore in plus la Lucky Studio asa!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img