More
  AcasăAngajari videochatMa rasfat in fiecare zi, pentru ca am castiguri mari la Heylux

  Ma rasfat in fiecare zi, pentru ca am castiguri mari la Heylux

  Daca acum un an ma vopseam odata la 2 ani, era bine, era mare rasfat=)). Intr-adevar, nu era asa mult, vreo 200-300 de lei sa ma vopsesc, dar decat sa fi dat banii astia pentru vopsele sau altceva, mai bine faceam ceva ce credeam eu ca e “productiv”. Si oricum, sa recunoastem, chestiile astea cu ingrijirea si frumusetea femeii sunt scumpe.

  Eu daca n-as fi avut jobul de la Heylux, nici astazi nu-mi permiteam. Acum, de cand am acest job, ma rasfat altfel. Poate pentru tine nu conteaza, dar pentru mine da. Altfel imi permit sa dau 150 de lei la doua saptamani pentru manichiura, sa ma vopsesc la 2 luni, sa merg la intretinere in fiecare luna, sa merg si la pedichiura, la masaj.

  Tu ai da 1000 de lei lunar numai pentru infrumusetarea ta?

  Multe femei fac lucrurile astea acasa, pentru ca daca le-ai face la salon, ai constata ca te costa mai mult de 1000 de lei lunar. Dar eu nu vreau sa le fac acasa, daca am bani acum de cand sunt model de videochat la Heylux, mai bine beneficiez de ajutor profesional.

  Chiar in fiecare zi ma rasfat. Castig in medie intre 300 si 500 de lei zilnic la Heylux, deci am de unde. Am programul asa: de dimineata pana pe la 3, 4 la Heylux. Lucrez doar 8 ore pe zi, si-am ales tura de dimineata, pentru a avea restul zilei pentru mine. E mai simplu asa.

  In 8 ore, castig mereu peste 300 de lei. Cu acesti bani, ma duc in fiecare zi la mall, mai imi cumpar o haina, mai mananc ceva la restaurant, ma rasfat si eu. M-am decis ca nu mai are rost sa stau sa strang bani degeaba acum. Mai bine ma bucur eu de rasfatul acesta frumos pentru un timp.

  De cand lucrez aici, imi permit sa dau oricati bani sa ma simt bine

  N-am stiut ca este asa misto sa mergi la sedinte de infrumusetare la saloane, sa mergi la piscina dupa munca, sa te relaxezi, sa citesti o carte, sa nu te gandesti la a doua zi si chestii de genul. E chiar relaxant pentru mine de cand cu acest job la Heylux.

  Si, dupa cum spuneam, e super ca-mi permit sa cheltui macar 1000 de lei lunar numai pentru frumusetea mea exterioara si nici nu simt lipsa banilor astia din contul meu. Castig de cel putin 5 ori mai mult in acest studio de videochat, acum imi permit sa fiu frumoasa si relaxata mereu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img