More
  AcasăDespre videochatJurnalul lui Melanie: contractul de o luna in videochat

  Jurnalul lui Melanie: contractul de o luna in videochat

   

  Salutări, iubitelor! Mă întorc de această dată cu o postare în care doresc să vă vorbesc despre unul dintre tipurile de contract de la Lucky Studio Iași. După ce v-am prezentat acum ceva timp contractul cel mai mare, cel de trei ani, acum doresc să vă vorbesc despre cel mai mic dintre toate, cel care este valabil doar pe o perioadă de o lună.

  Astfel, pe lângă toți banii pe care îi vei câștiga în mod normal într-o zi, o cifră află undeva între 300 și 800 de lei, semnarea unui contract pe o perioadă de o lună îți va aduce un bonus de angajare care este în valoare de 1.720 de lei. Acesta este oferit sub forma unor diferite produse și servicii care sunt special făcute pentru fiecare dintre noi.

  De exemplu, vei beneficia de o ședință completă de hair și beauty, care implică tunsul, vopsitul, coafatul și punerea de unghii false, lucruri care costă, în total, în jur de 400 de lei. De asemenea, vei participa la o ședință foto pe care o va realiza o domnișoară fotograf profesionistă (această activitate costă cam 200 de lei). Vei primi accesorii care sunt specifice videochat-ului, în valoare de 200 de lei și vei beneficia zilnic de make-up. Acesta este efectuat în fiecare zi. Să zicem, de exemplu, că vei vrea să lucrezi câte 20 de zile pe lună – asta înseamnă că vei avea parte de 20 de machiaje pe lună. În total, acestea vor costa 200 de lei. Machiajul este realizat de către șase tinere care sunt artiști de make up profesioniste.

  La toate aceste beneficii incredibile se mai adaugă transportul, care este gratuit și efectuat în fiecare zi de lucru – dacă e să calculam câte 20 de lei pe zi, timp de 20 de zile, rezultă un preț total de 400 de lei. Să nu uităm de faptul că vei urma și cursuri de limba engleză ori de limba franceză, câte două ședințte a câte două ore fiecare, în fiecare săptămână – în total, opt ședințe pe lună, a câte 40 de lei ședința, înseamnă 320 de lei.

  Pentru a putea să alegi un contract de o lună, trebuie să ai ceva cunoștințe de limbă engleză ori franceză, la nivel mediu și să ai între 18 ani și 40. După semnarea contractului, trebuie să ții cont că nu vei mai putea lucra pentru alt studio timp de doi ani după.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img