More
  AcasăJob-ul meuLa Lucky Studio Iaşi, câştigi mai mult decât sperai

  La Lucky Studio Iaşi, câştigi mai mult decât sperai

   

  La recomandarea unei prietene – cu care am devenit şi colegă mai apoi – am fost la un interviu la cel mai mare studio de videochat din Iaşi. Ştiu că pentru unele dintre voi va fi greu de crezut ce o să vă povestesc în continuare – puteţi să veniţi oricând la Lucky Studio însă, ca să vă convingeţi.

  La Lucky Studio Iaşi, mi s-a oferit pur şi simplu o viaţă mai bună. Am absolut toate condiţiile – nu degeaba Lucky Studio Iaşi este un studio de videochat premium. Câteva din cele mai importante avantaje pe care le ai lucrând ca model de videochat în Iaşi vi le prezint în continuare.

  Libertate şi siguranţă – asta mi s-a oferit întotdeauna la Lucky Studio. Libertatea de a câştiga cât îmi doream, mai exact. Pentru că nu există o limită a câştigurilor, limita ţi-o stabileşti doar tu. Ca şi pe mine, ca şi pe celelalte modele, şi pe tine te va încânta ideea de a fi liberă să îţi alegi singură programul de lucru. Lucky Studio Iaşi îţi oferă opţiunea asta, pentru că poate faci şi o facultate, poate mai ai un alt job sau poate trebuie să ai grijă şi de copii – da, am colege care sunt şi mame! Îţi poţi alege zilele din săptămână în care poţi veni, turele şi chiar şi camera în care lucrezi. La capitolul camere şi dotări, Lucky Studio chiar este un studio de videochat premium. Stil, lux, eleganţă – doar aşa poţi descrie camerele în care lucrează fiecare dintre modele.

  Am început însă în ideea de a vă spune despre câştiguri. Lucky Studio Iaşi arată prin site-ul oficial că modelele pot câştiga între 300 şi 800 lei zilnic. Vă spun din proprie experienţă că se poate şi mai mult de atât. Personal, din prima zi am reuşit să câştig 435 lei după o tură de 8 ore în care mi-am încântat admiratorii online. Am continuat şi am câştigat şi mai mult, primind şi bonusuri pe măsură ce îmi depăşeam recordurile proprii sau pe cele ale colegelor. De aceea spun că poţi câştiga mai mult decât sperai – înainte, cu jobul pe care îl aveam, nu mă puteam aştepta la bonusuri sau măriri de salariu decât destul de rar. La Lucky Studio Iaşi s-a schimbat însă cu totul situaţia.

  Sunt sigură că sunt plătită la timp oricând, pentru că studioul de videochat din Iaşi oferă şi plata la zi pentru modele. Sunt sigură că pot să câştig şi mai mult dacă ascult sfaturile colegelor şi trainerelor de la Lucky Studio, cum am făcut-o şi până acum. Pare prea frumos ca să fie adevărat? Sinceră să fiu, aşa credeam şi eu la început. Lucky Studio Iaşi m-a convins însă că doar eu îmi pot stabili limitele.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img