More
  AcasăHeyluxM-am convins, Heylux e cel mai profesionist studio de videochat din Iasi!

  M-am convins, Heylux e cel mai profesionist studio de videochat din Iasi!

  Am trait multa vreme cu impresia ca toate studiourile de videochat sunt la fel. Imi tot spuneam ca toate-s numai minciuni si vrajeli si sincer nu stiu de unde imi veneau ideile astea. Ca nici macar nu lucrasem ca model de videochat pana la Heylux, asa ca n-aveam de unde sa stiu, dar imi dadeam cu parerea.

  Probabil din auzite, se auzeau foarte multe povesti despre aceste studiouri inca de cand au aparut in Romania si normal ca eu imi cream propriile idei. Oricum, din ce vedeam pe internet, toate ofereau cam aceleasi vrajeli, venituri doar de fata, bonusuri inexistente si conditii care lasau de dorit.

  Felul in care arata Heylux m-a atras sa ma angajez in Iasi

  Asta pana la Heylux, desigur. M-am convins ca exceptia de la regula chiar exista, desi nu credeam in asa ceva pana sa vad cu ochii mei. In plus, reclama de la Heylux este cu mult mai buna decat orice am vazut. Lasand la o parte beneficiile pe care le are locul de munca de la Heylux, eu zic ca ar conta foarte mult si imaginea lor.

  Adica daca tu imi vii cu un videoclip de prezentare naspa, filmat de niste amatori, cum sa cred ca esti profesionist? Asa apareau majoritatea studiourilor de videochat pe net, multe nici n-aveau imagini sau numar de contact. DAR, cand am intrat pe pagina web a celor de la Heylux, deja puteam observa ca este vorba de ALTCEVA.

  Ceva mai diferit, mai…frumos. Pe scurt, ceva mai profesionist. Prezentarea de la Heylux se vedea super misto, era clar ca totul a fost facut de profesionisti. Pagina lor web a fost impecabila, cu imagini si informatii detaliate, cu tot ce mi-a trebuit. Sincer, nici nu mai aveam nevoie de interviu, am aflat tot ce voiam pe pagina lor.

  Totul e adevarat, de la bonusuri mari, pana la castiguri de senzatie

  Consider ca asta a contat mult, ca altfel nu ma angajam eu ca model de videochat daca nu ma atragea nimic de pe pagina lor. Insa, recunosc… A fost super tentant tot ce-am citit pe pagina lor si ce sa mai zic, nu numai tentant, dar si adevarat! De la sedintele de make-up, foto, video, sedintele de infrumusetare, cursurile de limba engleza, pana la training si transport gratuit zilnic, cazare si toate cele, toate au fost adevarate.

  Multumirea mea a fost si mai mare cand am vazut ca pana si la bonusurile saptamanale intre 300 si 3.000 de lei se tin de cuvant si chiar sunt capabila sa am venituri de peste 300 de lei zilnic, asa cum scria pe pagina web. Da, Heylux este cel mai bun, clar!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img