More
  AcasăHeyluxCel mai sigur si avantajos loc de munca e la Heylux Iasi

  Cel mai sigur si avantajos loc de munca e la Heylux Iasi

  In zilele noastre, te angajezi undeva si nici nu stii unde si cum lucrezi, n-ai siguranta pentru nimic. Ti se spune una, dar dai peste alta si tot asa. Sincer, cand m-am angajat la Heylux, ma asteptam sa patesc la fel. Desi mi s-au promis multe lucruri la angajarea in videochat la Heylux, tot ma gandeam ca sunt promisiuni desarte.

  Ma asteptam ca oricand sa fiu pacalita si de acestia. Da, nu aveam asteptari mari si n-am sa mint. Asa sunt eu, putin mai neincrezatoare, la cate am patit. Mi se pare normal sa fiu asa, n-am de ce sa ma scuz. Desi toata lumea spunea ca Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi, cel mai bun din domeniul sau, am preferat sa las parerile pana am vazut cu ochii mei.

  Dupa cateva luni de experienta la Heylux, imi merge grozav

   Heylux Iasi
  Heylux Iasi

  Acum, ca am deja cateva luni bune de experienta in cadrul acestui studio de videochat, bineinteles ca pot vorbi despre lucruri sigure, nu din auzite. Si da, asa este cum se spune, Heylux este cel mai bun, asa este pentru mine, oricum.

  Fiecare are propriile sale gusturi, n-am de unde sa stiu ce cred celelalte fete, dar pentru mine nu e indoiala ca Heylux este cel mai bun. Dar nu vorbesc numai de bani acum, ca daca e sa castig bani intr-un studio de videochat, nu inseamna neaparat ca totul e ok. Am noroc ca totul e ok la Heylux, dar sunt cazuri in care nu e asa.

  Neimportant, oricum. E important, insa, ca pentru mine acesta e cel mai sigur loc de munca in Iasi, din toate punctele de vedere. Pentru ca fetele de la Heylux stiu cum sa ma rasfete cu discretie, respect, confidentialitate, dar si prietenie, care ma ajuta pe plan emotional.

  Ajung si pana la 8000 lei lunar. Sunt sigura ca si tu ai vrea asta

   Heylux Iasi
  Heylux Iasi

  Primul lucru de care m-am bucurat la Heylux a fost acesta. Fara confidentialitatea si profesionalismul lor nu ajungeam sa cred la fel. Dar mi-au dovedit ca se merita. Mi-au oferit libertate, m-au ajutat sa castig bani fara sa stie nimeni, au blocat toate tarile in care se afla cunostinte, asa ca sunt in totala siguranta.

  Banii imi ofera siguranta si ei, de asemenea, la fel cum si transportul gratis si alte lucruri de care beneficiez la Heylux o fac. Dar cine nu s-ar simti in siguranta in astfel de conditii, mai ales ca lunar constat ca am castiguri si pana la 8000 de lei la Heylux?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img