More
  AcasăHeyluxHeylux apare peste tot in Iasi, e cel mai renumit studio

  Heylux apare peste tot in Iasi, e cel mai renumit studio

  Atunci cand vezi ca exista o afacere pe piata muncii si ca toata lumea din domeniu apreciaza acea afacere, nu ai cum sa n-o apreciezi si tu la randul tau. Cand iesencele au vazut ca Heylux este alaturi de grupul Lucky Studio de peste 10 ani, au iubit acest studio din prima clipa. E si natural sa se intample asta, deoarece Heylux a fost mereu un studio de videochat transparent.

  Nimeni nu s-a ascuns dupa perdele aici, nimeni nu s-a folosit de reclame de 2 lei sau de panouri ascunse pe undeva pe la marginea orasului. Numele Heylux este foarte vizibil in tot Iasiul, nu trebuie sa se ascunda, pentru ca ei stiu ca sunt legali si stiu ca lucrurile pe care le ofera sunt pe placul iesencelor.

  Si vreau sa-ti spun ca desi apare peste tot in Iasi, pe BMW-uri aurii ale studioului, pe panouri, la tv, asta nu inseamna ca e ceva de rau, ci inseamna ca Heylux incearca sa te informeze cu privire la beneficiile unui job in videochat, asa ca siguranta e pe primul loc, la fel si discretia.

  Si eu am vazut numele Heylux pe  renumitele BMW-uri aurii dupa care intorc toti capul pe strada, dar cu ce schimba asta faptul ca nimeni nu stie care sunt fetele care lucreaza la studio? Exact, cu nimic, deci nu exista motive de teama. Nimeni nu stie nimic.

  De fapt, eu ma bucur ca Heylux a ajuns la acest nivel si ca doreste sa le arate fetelor din Iasi ce rateaza si ce job li s-ar potrivi. Ai idee cate fete sunt in cautarea jobului ideal si nici nu realizeaza cat de mult bine le-ar putea face videochatul? Chiar si competitia apreciaza ca Heylux este pe primul loc.

  Ar vrea si celelalte studiouri sa poata oferi plata la zi precum Heylux, cu sume intre 400 si 2000 de lei, sa poata oferi bonusuri de la 60 de lei si pana la 7200 de lei in fiecare saptamana, sa poata oferi 600 de lei direct de la angajare, bonusuri de fidelitate de pana la 14000 de lei… ar vrea!!!

  Sunt atat de multe lucruri de apreciat si de luat drept exemplu cand vine vorba numai de bani la Heylux. Ca daca vorbim si de conditiile de munca…oh! numai imagineaza-te intr-o camera luxoasa, cu lumini, cu stative, cu mobilier premium, imbracata intr-o rochie superba, machiata de o fata de la Heylux (fiindca make-upul si transportul sunt gratuite), vorbind pe internet cu niste admiratori online, tastand si simtindu-te ca o regina a frumusetii? Asta in timp ce tu iti castigi sutele de lei, fara griji…

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img