More
  AcasăHeyluxCe e cu acele BMW-uri aurii pe care scrie Heylux Iasi?

  Ce e cu acele BMW-uri aurii pe care scrie Heylux Iasi?

  Este vorba de 10 BMW-uri aurii de lux, 10 masini frumoase la care toti din Iasi se gandesc atunci cand le vad pe strada, intrebandu-se care este treaba cu ele. Scrie Heylux Iasi pe ele si sunt sigura ca au starnit curiozitatea oamenilor, cel putin al fetelor din Iasi care stiu ca Heylux este studio de videochat.

  O fi aceste BMW-uri aurii masinile cu care studioul garanteaza transportul gratuit zilnic fetelor care lucreaza aici? Ah, nu, nu sunt. E drept, sunt masini si soferite care se ocupa de transportul fetelor non-stop, asta in semn de respect din partea studioului. Dar BMW-urile aurii nu sunt acele masini.

  BMW-urile aurii sunt… precum sigla studioului in acest moment! Luxos, frumos, glamour, plin de bani! Ca un BMW ca acela este super, super scump, iar studioul le-a cumparat numai ca sa poata informa fetele din Iasi de ceea ce pot avea si ele daca ar lucra aici.

  Sunt abia la inceput de drum cu Heylux si ce sume castig… n-ai idee!

  Tu-ti dai seama, daca si-au permis ei sa cumpere atatea masini numai sa ne arate noua ce am putea castiga… cati bani se castiga in acest studio, iti dai seama? Cum sa nu ma simt atrasa imediat de beneficiile acestui studio de videochat, cand vad cu cata usurinta se castiga banii aici?

  Ca nu e de ici-colo sa-ti cumperi atatea masini pe care sa le plimbi prin Iasi doar pentru a arata ca Heylux este un studio super ok, care ofera un job obisnuit, normal, doar ca mult mai banos. E o mare chestie. Unele studiouri abia daca ofera cadou un Tico d-ala la vreo tombola odata la 10 ani !:)))

  N-ai vazut si tu pe net? Nici nu se compara cu Heylux Iasi. Un asa BMW auriu as putea sa-mi cumpar si eu, pentru ca dintr-o suma intre 400 si 2000 de lei castigata in fiecare zi la Heylux, eu zic ca am de unde pune deoparte. Daca stau sa fac un calcul rapid, intr-o saptamana castig peste 2900 de lei, bani pe care nu ii impart cu nimeni, sunt doar ai mei.

  Iar o luna are 4 saptamani. Pot castiga lejer cateva sute de milioane, am de unde sa economisesc si-n cateva luni imi pot cumpara o masina super, daca asta imi doresc. Recunosc ca fara Heylux chiar nu ajungeam eu sa castig atatia bani.

  Studioul ma motiveaza, ma face sa vreau sa castig bani dar ma si ajuta, pentru ca de unde crezi ca am eu parte de make-up profesional si sedinte foto/video, plus cursuri de limba engleza? De la Heylux, ca-s gratuite. N-ai cum sa nu castigi bani in acest fel.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img