More
  AcasăPreziosaDintre toate studiourile, Preziosa e singurul care-mi ofera ce-mi trebuie

  Dintre toate studiourile, Preziosa e singurul care-mi ofera ce-mi trebuie

  Esti model de videochat sau vrei sa fii? Si cum ti se pare asta, cum ti se pare acest domeniu? Pentru ca eu inca am cateva semne de intrebare. De exemplu, atunci cand vrei sa lucrezi ca model de videochat, se ia in considerare numai venitul lunar ce-l poti avea in studioul acela, sau…?

  Deoarece mie asa mi se pare, ca multe romance s-au angajat in studiouri proaste doar pentru ca li s-a promis marea cu sarea. Au vazut pe site ca se castiga nu stiu cate mii de dolari si imediat au fugit sa se angajeze. Sunt de acord, da, iei in considerare si cat poti castiga, dar niciodata sa nu pui asta pe primul loc.

  Desi castig mult la Preziosa, m-am angajat aici din alte motive

  Daca eu m-as fi angajat la Preziosa numai pentru banii ce-i puteam castiga, nu mai ajungeam astazi in punctul in care sunt. Stiu ca tentatia e foarte mare, stiu ca romancele vor bani, dar trebuie sa ai grija ce alegi atunci cand vrei sa fii model de videochat.

  Spun asta fiindca internetul e mare si am vazut multe postari ale fetelor pe tot felul de forumuri, in care cer sfaturi despre ce sa faca, in care spun ca sunt dezamagite de studioul la care sunt, ca nu-si primesc banii, ca nu stiu ce… pai e vina cui? 😀

  Eu, de exemplu, m-am interesat inainte sa fiu model de videochat la Preziosa, si abia dupa ce mi s-a garantat ca e studio ok, m-am angajat. Si stii ce am luat in considerare atunci cand am ales Preziosa Iasi? Am luat in considerare ca ESTE LEGAL, in primul rand, apoi ca este discret, ca nu afla tot netul de mine.

  E foarte important sa fiu angajata la un studio discret, nu vreau sa stie toata lumea de mine, nu pentru ca mi-ar pasa. Dar n-am nevoie de un stres in plus, iar Preziosa imi ia toate aceste griji de pe cap, oferindu-mi siguranta, legalitate, confidentialitate si mult respect.

  Lucruri care arata ca Preziosa e pe primul loc in tara

  Apoi, am mai luat in considerare si faptul ca la Preziosa, de exemplu, primesc transport non-stop, nu trebuie sa dau eu bani pe taxi sau autobuze, si pot primi chiar si cazare gratis. E singurul studio din tara care ofera asta, si normal ca e super ok.

  Cu toate acestea, la Preziosa ma mai bucur si de alte lucruri precum bonusuri saptamanale de pana la 9000 de lei, iar castigurile mele zilnice ajung si pana la 2.500 de lei. Preziosa e perfect. Acesta e modelul de studio ce trebuie luat in considerare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img