More
  AcasăPreziosaLuxul de la Preziosa nu-l gasesc oriunde, e cel mai special studio

  Luxul de la Preziosa nu-l gasesc oriunde, e cel mai special studio

  Este adevarat ca m-am lasat condusa si de castiguri atunci cand am ales studioul in care sa lucrez ca model de videochat, dar nu numai asta a contat. Vreau sa spun ca luxul pe care l-am gasit cand m-am angajat la Preziosa nu l-as fi gasit oriunde. Puteam sa ma angajez in Bucuresti, oriunde, dar eu am vrut la Preziosa Iasi.

  Mi se pare ca aici pot fi mai linistita si pot castiga altfel banii. In primul rand, Bucurestiul nici nu e oras facut pentru mine. Iasiul ma face sa ma simt mai bine, mai ca acasa. Iar Preziosa e cel mai discret, serios si luxos studio de videochat din Iasi.

  Iubesc Preziosa, mai ales ca e condus de femeile de la Lucky Studio

  Bineinteles, alaturi de Heylux si Lucky Studio, studiouri care formeaza Lucky Group alaturi de Preziosa, care sunt conduse si administrate de aceleasi femei frumoase si de succes care au lansat ideea de videochat in Romania. Pentru ca, practic, Lucky e printre cele mai vechi studiouri din Romania.

  Cel putin, dintre cele care au rezistat. Ca s-au deschis multe, dar pe cat de multe s-au deschis, pe atat de multe s-au inchis. Preziosa a rezistat eroic alaturi de celelalte 2 studiouri, care formeaza un trio de succes.

  Am avut sansa sa ma angajez in oricare din aceste studiouri, toate fiind in aceeasi cladire. Dar eu am avut o pasiune pentru Preziosa. Interiorul, decorul de la Preziosa m-a vrajit, pur si simplu. Mi s-a parut magic.

  Luxul si castigurile sunt ceva ce m-au facut sa iubesc jobul acesta

  Chiar daca tot decorul din camerele de aici a fost foarte scump, cu candelabre Swarovski, cu tapet Dior sau Gucci, cu mobilier de la Mobexpert sau cate si mai cate, luxul acesta nu m-a intimidat. Din contra, m-am simtit ca acasa, altfel n-as mai fi castigat si 220 de dolari pe zi aici.

  Pentru mine, este jobul perfect, cu conditiile 100% impecabile din toate punctele de vedere. Chiar daca o sa se mai deschida studiouri de videochat, eu raman fidela studioului Preziosa, pentru ca nu-mi lipseste nimic de aici. Am fost atrasa si de plata la zi pe care Preziosa o ofera, lucru foarte rar in Romania.

  De asemenea, rareori se mai gasesc studiouri care sa ofere cu drag ceea ce Preziosa imi ofera mie (sedintele de infrumusetare lunare, sedintele foto si video, sedintele zilnice de make-up, accesorii in videochat, cursuri, training etc). Placere mai mare nici ca n-as gasi in alta parte, o gasesc doar in jobul de la Preziosa Iasi. Ce sa fac, ma simt eu insami aici.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img