More
  AcasăHeyluxDiscutiile online la Heylux imi ofera cel mai placut job in Iasi...

  Discutiile online la Heylux imi ofera cel mai placut job in Iasi pentru mine

  Of, de cand ma stiu am fost o fata mai…comoda. De niciun fel nu mi-a placut munca, dar macar recunosc. Si nici nu merit sa fiu judecata pentru asta, pentru ca mereu m-am considerat facuta pentru altceva, pentru lucruri mai marete, nu munca. Asa am gandit eu lucrurile, nu vad de ce as fi blamata.

  Tu m-ai blama fiindca vreau sa castig bani usor? Daca asta mi-a fost mie dat sau daca asa ma simt eu bine, nu e nimic ce sa mai conteze. Nici macar ai mei nu m-au criticat niciodata pentru faptul ca am fost mereu mai lenesa, oarecum. Ei mi-au oferit tot ce au putut pana la un anumit punct, pana cand am vrut sa ma angajez la Heylux.

  Singurul motiv pentru care-s la Heylux e ca nu fac nimic si am bani

  Stiu, ti se pare WOW ca m-am angajat undeva, dupa ce-am spus ca nu-mi place munca, nu?:)) Eiiii, dar la Heylux nu e vorba de orice munca, e chiar vorba de stat degeaba :))) Tot am scapat eu cumva, nu? Mi-am gasit job fix asa cum mi-am dorit.

  Deci a meritat asteptarea, spun eu 😀 hehe :))):X Am asteptat pana am gasit jobul perfect, asa ar trebui sa faca orice fata. Sa nu se multumeasca din orice, sa caute mereu sa gaseasca ceea ce ii place. Vezi ca se poate? Uita-te la mine. Cred ca-s cel mai fericit model de videochat de la Heylux Iasi.

  Nu stiu cum e munca pentru alte modele, sincera sa fiu, dar pentru mine e una foarte usoara. Pentru ca efectiv nu fac nimic, vin la munca, ma machiez, aprind computerul si dau drumul la muzica. Restul vine de la sine, chiar nu fac nimic.

  E jobul in videochat perfect pentru orice fata, no kiddin!

  De fapt, nici macar machiajul nu mi-l fac eu, nu m-am exprimat bine. Make-up artista de la Heylux Iasi e cea care imi face machiajul, pentru ca studioul ofera sedintele de make-up gratis, cat si transportul si cazarea printre alte lucruri.

  Oricum, eu n-am avut nevoie de cazare gratis sau transport, pe mine ma bucura faptul ca pot castiga cate 580 de lei zilnic la Heylux fara sa fac mai nimic. Asta da viata! Asa sa tot vii de acasa, pe bune.

  Poate am eu prea mult noroc sau am dat peste un studio prea misto, nu stiu, dar iti spun sincer ca in viata mea n-as fi putut gasi job mai cool. Ti-am zis, doar zambesc si vorbesc si banii parca zboara la mine la Heylux Iasi :)))

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img