More
  AcasăHeyluxLa Heylux am sanse 100% sa obtin mereu ce vreau

  La Heylux am sanse 100% sa obtin mereu ce vreau

  Te rog sa nu iei ca pe o jignire ce-o sa spun in urmatoarele propozitii, dar la locul tau de munca, care este probabilitatea sa obtii ce vrei? In sensul ca… esti sigura ca jobul pe care-l ai pe va duce pe drumul pe care ti l-ai propus? Deoarece eu n-am avut acest sentiment niciodata, abia in momentul angajarii la Heylux l-am avut.

  Dar pana atuuunci… nimic. Zero barat. In niciun moment in care am fost angajata in alta parte n-am simtit ca fac ce trebuie sau ca ma indrept pe drumul propus de mine. Simteam doar ca ma trezesc dimineata sa ma duc sa muncesc pana seara pentru vesnicii 3 leuti care urmau sa-mi plateasca cheltuielile.

  Inainte de Heylux munceam doar sa exist, acum am o cariera

  Practic, munceam ca sa pot exista, sa pot supravietui. Pentru aer, cum s-ar spune. Ca nu pot spune ca din salariul pe care-l aveam, aveam mari beneficii. Romanii sunt obisnuiti sa se trezeasca cu noaptea in cap ca sa munceasca pentru nimic, ca alta situatie nu e.

  Uneori te mai resemnezi, alteori nu. Eu nu m-am resemnat si bine am facut, ca altfel nu mai calcam eu piciorul in studioul de videochat de la Heylux. Bine ca mi-am batut capul sa caut alt job mai bun, ca acum inca-mi multumesc in minte pentru decizia facuta.

  Tot imi spun ca fara Heylux as fi fost ca o epava, pierduta si neajutorata. Dar acum, ca-s model de videochat la Heylux, nu pot face aceeasi comparatie. Chiar mai mult, consider ca am mai mult succes ca niciodata. Pentru ca in fiecare zi cand imi propun ceva aici la studio, obtin.

  Si 3000 de lei sa vreau intr-o zi, la Heylux ii obtin!

  Fara prea multe cuvinte, fara prea multa vorbaraie, pur si simplu obtin. Atat de simplu, da. Si pana la urma, nu te gandi ca-mi doresc si eu marea cu sarea. Ce-si poate dori o femeie, daca nu bani? Imi propun sa castig multi bani, si asta fac.

  Eu niciodata nu merg descurajata la Heylux, mereu sunt convinsa ca o sa castig suma propusa. Intr-o zi mi-am propus sa castig 3000 de lei intr-o singura tura de videochat si nu m-am miscat de acolo pana n-am castigat banii :))) A fost si “greu tare”, ce pot zice.

  Sa dau drumul la muzica si sa stau pe canapea sa tastez, mare filosofie! Iti dai seama ca era tare, tare greu :))) E usor, mai usor nici ca se putea si normal ca-s atat de sigura pe mine. Heylux ma face sa fiu sigura pe mine, altfel n-as castiga zilnic peste 100 de dolari.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img