More
  AcasăPreziosaSi daca-s model de videochat la Preziosa, ce?!

  Si daca-s model de videochat la Preziosa, ce?!

  Adevarul este ca n-a fost visul meu de mic copil sa fiu model de videochat la Preziosa, dar acum ca sunt, nici ca as vrea sa mai fiu altceva. Ce, te uimeste ce spun? Pe mine nu. Avand in vedere situatia actuala din Romania, nu ma uimeste nicicum faptul ca n-as vrea sa fiu altceva decat model de videochat la Preziosa Iasi.

  De fapt, mi se pare perfect normal sa fiu atrasa de un asemenea job, cand salariile minime sunt de 1000 de lei la noi in tara, iar eu la Preziosa pot sa castig atat in cateva ore de videochat. Intelegi despre ce vorbesc? Acum nu stiu domnii parlamentari cum sa mai fure, sa faca salariile chiar si mai mici.

  Ce-i asa de neinteles ca-mi place sa fiu model de videochat?

  De parca n-ar fi deja mici ca naiba. Pe bune, cine poate trai cu 1000 de lei lunar? Doamne ma iarta, ca eu dau 900 de lei numai pe chirie acum! Plus cheltuieli, plus una alta… ce dumnezeu, in ce lume traim. Salariul minim pe economie din Romania nici macar nu mi-ar acoperi cheltuielile.

  Jobul la Preziosa, in schimb, imi aduce MUULT  MAI MULT decat minimul. Din moment ce m-am mutat intr-o chirie la care platesc 900 de lei lunar, e clar ca la Preziosa castig mai mult decat ar putea crede oricine.

  Si crezi ca mie mi-e rau ca sunt model de videochat aici? :))) haha, nu e cazul sa-mi planga cineva de mila. Ca am mai auzit comentarii la adresa videochatului si oameni ingrijorati pentru “acele fete care sunt modele”. =))) Ahahaha, eu zic sa se ingrijoreze de ei, ca modelele de videochat de la Preziosa nu duc lipsa de nimic.

  Eu la Preziosa imi asigur viitorul, tu ce faci?

  Tocmai, ca nu inteleg de unde atata critica si judecata, cand castigurile pe care le am aici sunt demne de invidiat. Poate unii nu realizeaza, dar eu ca model la Preziosa am castiguri intr-o luna cat altii intr-un an. Cel mai mic castig lunar pe care l-am avut la Preziosa a fost de 6300 de lei, deci intelegi la ce sume ajung eu cu acest job.

  Asadar, cei care se trezesc sa critice acest job, ar trebui sa se gandeasca de 2 ori. Nu stiu care din noi merita sa fie judecati:))). Eu, care castig mai mult de 2000 de euro lunar la Preziosa si imi asigur viitorul, sau altii care se resemneaza cu 1000 de lei? 😀 Eu zic sa se gandeasca mai bine :))) :>

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img