More
  AcasăDespre videochatCe trebuie să cunoşti despre videochat

  Ce trebuie să cunoşti despre videochat

  În prezent, munca la un salon de video chat este una dintre cele mai bine plătite şi mai avantajoase meserii din ţară. Deşi multe persoane nu ar recunoaşte asta, este o afacere profitabilă şi foarte ok. Dacă eşti pudic, înţeleg de ce nu ai vrea să faci aşa ceva, însă dacă ai ceva încredere în tine şi în fizicul tău, nu ai absolut niciun motiv să spui nu acestei oferte. Mai multe fete au reuşit datorită unui loc de muncă similar să adune o sumă importantă de bani şi să trăiască o viaţă de huzurie, fără să depună un efort incredibil pentru asta – mai ales, dacă luăm în calcul raportul venit versus efortul depus. Studiourile legale oferă un loc de muncă foarte bine plătit. Cât despre identitatea angajatelor şi alte informaţii similare, acestea sunt păstrate strict sub secret.

  Persoanele care lucrează la videochat trebuie doar să vorbească folosind un calculator şi o cameră web cu persoana care se află la celălalt monitor – care, apropo, este din altă ţară. Dacă lucrezi la un studio din România, nu trebuie să-ţi fie frică că te va vedea un coleg de liceu. Transmisiile au loc în alte ţări, precum Franţa sau Statele Unite. De asemenea, un model de la videochat nu este obligat să facă ceva ce nu ar vrea sau nu i-ar face plăcere, aparţinându-le deciziile în totalitate. Studiourile de videochat lucrează în limitele legii, ceea ce înseamnă că totul este legal – asta, ca încă o dovadă că nu faci nimic din ce nu vrei. După cum se spune în filmele americane: „Nu înseamnă nu”.

  Din păcate, mulţi oameni nu fac distincţia între videochat şi prostituţie – tipic românesc. După cum indiferent dacă un om e din China, Japonia sau Mongolia, pentru mulţi tot chinez e, aşa şi legătură dintre videochat şi prostituţie a apărut – ignoranţa ar trebui să doară. Asocierea între aceste două extreme a apărut ca urmare a unor studiouri care susţineau o activitate ilegală, iar modelele nici nu erau independente, făcând şi lucruri pe care nu le doreau. Din fericire, un studio de videochat legal, care se respectă, nu ar face niciodată aşa ceva.

  De asemenea, nu chiar oricine poate să vină să lucreze în acest mediu. Cerinţa cea mai importantă este să ai peste 18 ani. Dacă o persoană nu a îndeplinit această vârstă, nu are nicio şansă, deoarece este ilegal. De asemenea, mai trebuiesc respectate câteva condiţii: trebuie să vorbeşti limba engleză, cel puţin la un nivel mediu, să ai un aspect fizic plăcut, dar şi să dai dovadă de seriozitate şi devotament pentru ceea ce faci. Deoarece nu este uşor să lucrezi cu oamenii, după angajare, studiourile profesioniste de videochat acordă training-uri de specializare noilor modele angajate, dar şi celor cu experienţă, pentru a se perfecţiona şi a aduce cât mai mulţi bani pentru ambele părţi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img