More
  AcasăPreziosaPreziosa este studioul ce nu poate fi comparat cu nimic, e unic!

  Preziosa este studioul ce nu poate fi comparat cu nimic, e unic!

  Unii oameni sunt superficiali si altii sunt putin mai diferiti. In acest caz, doar cei diferiti ar intelege ce vreau sa spun, cei superficiali continuand sa judece fara sa stie despre ce e vorba. In general, oamenii superficiali nu au rabdarea necesara sa cunoasca un lucru inainte sa deschida gura. Ca daca ar avea rabdare, ar intelege de ce videochatul la Preziosa nu este chiar asa cum vor ei sa creada.

  Un om superficial ar spune ca orice lucru are comparatie sau ca tot ce tine de videochat inseamna “vrajeala”. Oamenii s-au obisnuit cu acesti termini. Dar tin sa le amintesc ca nu exista comparatie in ceea ce priveste jobul de la Preziosa Iasi, nu poate fi comparat cu ceva, pur si simplu.

  Preziosa este cat se poate de real in castiguri si avantaje

  Poate pana acum gaseam si eu comparatii in anumite situatii, dar in acest context nu am de ce sa compar jobul meu de model de videochat de la Preziosa, pentru ca este ceva de ce n-am mai avut parte pana acum. Si cand  vine vorba de videochatul la Preziosa, nu mai vorbim de “vrajeli”, ci de cariere si fapte reale.

  De unde crezi tu ca au iesencele atatea masini scumpe, haine de firma, genti, pantofi si cum crezi tu ca-si permit vacante peste tot prin Europa? Dintr-un job unde castiga minimul pe economie? Nu prea cred. Eu as zice ca sunt modele de videochat la Preziosa si castiga intre 1000 si 5000 de euro lunar.

  Tu ce spui? Ah, spui ca poate castiga si mai mult, in cazul unor modele? Da, asa este, se castiga si mai mult, de ce nu! Eu am spus o medie, asta nu inseamna ca asta nu poate fi depasita. In primul rand, la Preziosa pot face ce vreau.

  Lucrez dimineata, la amiaza sau seara daca asa doresc, la fel si cu orele de munca si zilele. Imi aleg singura zilele libere si este un program creat strict dupa prioritatile mele, nimeni nu-mi impune nimic.

  Care-s sansele sa mai castig mii de euro in alte circumstante?

  Avand in vedere ca am sansa sa castig atatea mii de euro in acest studio de videochat, as spune ca ar trebui sa fie putina strictete, dar nu este vorba de asa ceva. Sunt libera de la inceput si pana la sfarsit, vin cand vreau, plec cand vreau.

  Este mai mult ca un job demn de New York, nu de Romania in orice caz. Ideea este ca atunci cand imi propun ceva, e posibil sa obtin lucrul acela in cateva luni cu jobul de la Preziosa si cu un alt job poate niciodata. Sunt diferente, dar niciodata n-o sa pot compara Preziosa cu alte studiouri sau alte joburi. Este pur si simplu prea sus.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img