More
  AcasăHeyluxHeylux a fost si va ramane pentru mine cea mai buna sursa...

  Heylux a fost si va ramane pentru mine cea mai buna sursa de castig

  Acum cativa ani am ajuns la o concluzie care pentru unii poate fi trista sau poate fi foarte misto, depinde de fiecare om in parte: numai videochatul la Heylux a fost si va ramane sursa mea principala de castig, cea mai buna dintre toate variantele. Cu siguranta cine a auzit de Heylux va fi de acord cu mine, asta stiu sigur.

  Si cum majoritatea iesencelor au auzit de Heylux, toate vor fi de acord cu mine, fara dubii. Deja a devenit o moda pentru iesence sa se angajeze la Heylux, iar daca inainte acest subiect era putin controversat, acum nimanui nu ii mai pasa de ce cred ceilalti. In sfarsit, lumea s-a convins de beneficiile videochatului!

  Care crezi ca-i cel mai usor mod de-a castiga bani in ziua de azi?

  Cam greu erau de convins, dar in final au vazut totii cum se castiga banii in cel mai bun si usor mod. Ehh, n-are rost sa incep acest subiect, pana la urma fiecare face ce vrea. Asa cum si fetele care decid sa fie modele de videochat la Heylux pot face ce vor, ca nu stau in calea nimanui si nici nu incurca pe nimeni.

  Asta e parerea mea, cel putin. Aceste modele sunt judecate de cativa oameni (desi oricum nu stie nimeni cine-s aceste modele, ca Heylux e discret), iar asta spune multe despre acele persoane. Cineva care se respecta nu ar judeca niciodata, daramite sa judece pe cineva pe care nici n-a cunoscut. Asa ca am spus totul cu asta.

  Eu am lucrat la Heylux si inainte si o perioada m-am lasat sa ma pot ocupa de familie, iar acum mi-am reluat jobul de la Heylux. Desi am si alte surse de venit, pentru cine stie ce inseamna castiguri adevarate la Heylux, stie despre ce vorbesc. Nicio sursa de venit pe care o am n-ar putea egala vreodata castigurile avute la Heylux.

  Orice as face, tot la Heylux ma intorc sa castig bani

  Hai sa spunem ca ma ocup eu de ceva si castig 100-200 de lei pe zi, dar niciodata asa ca la Heylux, pentru ca aici castigurile mele au inceput mereu de la 400 de lei in sus, PE FIECARE ZI, tine minte. Tine cont de acest aspect, ca nicaieri in Iasi nu se castiga banii la zi, cu atat mai putin cate o suma mai mare de 400 de lei.

  Frumusetea abia acum incepe, cand o sa spun ca incepe de la 400 de lei si ghici pana unde ajunge? La 2000 de lei, sau poate mai mult in unele cazuri cu noroc. Daca as castiga in fiecare zi cate 2000 de lei la Heylux, cum sa mai vreau sa fac altceva? Ca acest job mi-ar aduce toate lucrurile de care am nevoie.

  Am avut zile la rand cand am castigat sumele acestea, recunosc, dar nu toata luna. Insa si 2-3 zile colo sa castigi cate 2000 de lei zilnic la Heylux inseamna mult, crede-ma. Si-am incercat sa fac de toate, dar parca tot mai usor ii castig la Heylux si sunt mult mai multi la numar.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img