More
  AcasăHeyluxCastig bani foarte multi in Iasi desi sunt tanara. Vrei sa stii...

  Castig bani foarte multi in Iasi desi sunt tanara. Vrei sa stii cum?

  De cand ma stiu, ai mei nu au fost mai niciodata mandri de mine. Spuneau mereu ca n-am facut nimic bun, ca nici facultate n-am facut si nu le aduc nicio bucurie. Nu speram sa se ajunga la ziua in care ei sa fie mandri de mine pentru ca am venituri lunare mari, datorita jobului de la Heylux.

  M-am angajat la acest studio de videochat din Iasi de curand, si mi s-a spus ca voi castiga bani frumosi, dar nu prea ma bazam pe asta. Auzeam la cafea o multime de fete vorbind despre sume exagerat de mari, dar eu nu credeam pana nu vedeam. Si-am inceput si eu si uite ca m-am convins.

  In prima zi de videochat la Heylux am castigat bani, deci se poate

  Am avut castiguri chiar si din prima zi la Heylux, n-a fost asta o problema. Chiar am avut succes, pot sa spun, pentru ca eram noua. Si fiind noua, am atras multi membri de pe site-urile de videochat care au platit foarte multi bani doar sa poata socializa cu mine pe acolo.

  Bineinteles ca pentru mine a fost o mandrie sa vad cum incercau sa vorbeasca cu mine, sa aiba cateva minute de socializare cu mine. M-am bucurat de aceasta popularitate pe site-urile de videochat de la inceput si inca ma bucur, pentru ca am venituri foarte mari.

  Am ajuns sa am perioade in care castig si cate 4.000 de lei in doua saptamani. Si ce vrei sa spui, ca acestia nu-s bani? Oho, si ce bani frumosi sunt! Ai mei n-au fost niciodata mai mandri de mine! Sunt atat de fericiti si intruna ma felicita, nu le vine sa creada.

  Ai mei nu stiu unde lucrez, dar pot sa-i ajut cu bani

  Oricum eu nu le-am zis inca unde lucrez, ei stiu ca am prins un job la un birou ceva si ca am fost promovata. Nu le spun oricum cat castig, ca si-ar da seama, dar ii ajut cu sume mari de bani si pe ei si fiindca observa ca ma descurc, sunt mandri.

  Cred ca asta e cea mai mare realizare a mea de pana acum, sa ii fac pe ai mei sa fie mandri de mine. Eu cred ca oricum erau ei…si inainte, doar ca voiau sa fac ceva cu viata mea, sa nu las totul de izbeliste. Si cu jobul de la Heylux am sansa aceasta, asa ca n-o s-o dau in bara si ma tin de munca!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img