More
  AcasăAngajari videochatImi pot ajuta familia zilnic cu jobul de model de videochat la...

  Imi pot ajuta familia zilnic cu jobul de model de videochat la Heylux

  Majoritatea rudelor mele au plecat acum mult timp in strainatate, dar cum situatia in cele mai multe tari a inceput sa fie cam slaba, toti s-au intors acasa. Asa au inceput problemele financiare pentru ai mei, deoarece erau obisnuiti sa castige cate 1.000-1.500 de euro in strainatate, iar in tara nu primeau mai mult de 1.000 de lei.

  Asta m-a determinat sa vreau sa ii ajut, pentru ca si ei la randul lor m-au ajutat si sunt familia mea. Asa m-am angajat la Heylux Iasi, unde m-am decis ca voi face videochat pentru a-mi ajuta familia sa treaca peste situatia dificila in care se afla. Ai mei nu au fost de acord initial, pentru ca le-am spus.

  Ai mei au fost de acord sa fac videochat la Heylux

  Nu le-am ascuns niciodata nimic si nu m-am ferit nici de data aceasta. Mi-au zis ca daca vreau sa fac videochat, s-o fac pentru mine, nu pentru ei. Deci nu era neaparat ca nu ar fi de acord cu videochatul, ci ca nu voiau sa iau decizii in functie de ei. Dar eu tot am facut-o, pentru ca nu puteam sta deoparte.

  Plus de asta, videochatul la Heylux este chiar placut si ma incanta ce fac aici zi de zi, deci nu este deloc deranjant pentru mine sa lucrez in acest studio de videochat din Iasi. Mai ales cand stiu ca la sfarsitul turei voi primi in mana o suma intre 300 si 800 de lei, castigati de mine din videochat.

  Ambitia mea a fost si inca este foarte mare si probabil acest lucru mi-a si adus succes in videochat la Heylux chiar de la inceput. M-am ambitionat sa castig multi bani si asta am facut, iar studioul m-a ajutat din spate cu bonusuri de performanta care m-au motivat si ele.

  De cand m-am angajat in videochat la Heylux, sunt in sfarsit independenta

  La scurt timp de la angajarea in videochat la Heylux realizam ca eu castig lunar peste 4.300 de lei in acest studio. Cum ar putea fi altfel, daca toate castigurile zilnice pe care le am aici depasesc 300 de lei? Pot imparti lejer totul cu ai mei. I-am ajutat chiar sa renoveze prin casa, sa-si plateasca datoriile si asa mai departe.

  Acum vreau sa le cumpar cadou si o masina, pentru ca merita din plin. Bine, evident ca nu fac videochat doar pentru a-mi multumi familia. Fac asta pentru ca este super sa ma simt independenta, sa nu depind de nimeni daca vreau ceva. Pot merge in vacante si unde vreau eu, oricand vreau, pentru ca am bani de la Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img