More
  AcasăLucky StudioLucky Studio Iaşi pot câștiga până la 80% procent de pe site-uri!

  Lucky Studio Iaşi pot câștiga până la 80% procent de pe site-uri!

  Am mai fost model de videochat, dar tot timpul aveam 30% sau 40% din câştiguri. Nu mi-aş fi închipuit că există un studio de videochat care chiar oferă 80%. Mi s-a părut ireal, până în momentul în care m-am angajat la Lucky Studio şi am văzut cu ochii mei. Am mai văzut şi că este cel mai bun studio de videochat din câte există, simţind o oarecare remuşcare că nu am venit mai devreme aici.

  Din prima lună, mi s-au oferit 50% din câştiguri, cu posibilitatea de a ajunge foarte uşor la 80%. Ştiam că depinde de voinţa şi implicarea mea, aşa că am fost cât mai serioasă în munca la Lucky Studio, pentru a aduce performanţe atât mie, cât şi studioului. Seriozitatea mea a fost forma de mulţumire către Lucky Studio, pentru că mi-a dat şansa să lucrez în cel mai bun studio din ţară.

  Am ajuns la comisionul de 60% atunci când am depăşit suma de 2.500 într-o săptămână. Cu acest comision, câştigurile erau automat mai mari, pentru că primeam cu 10% mai mult. Fiind în fiecare zi de muncă în aceeaşi cameră, timp de 5 zile pe săptămână, mi-a adus un plus. Admiratorii ştiau unde să mă găsească mereu, ştiau că le sunt fidelă şi aşa îmi erau şi ei mie.

  Pentru că am ascultat sfaturile celor de la Lucky Studio Iaşi şi i-am lăsat să mă aranjeze cât mai profesional, eram din ce în ce mai dorită de partenerii de conversaţie. Câştigurile au început să mi se pară din ce în ce mai uşor de obţinut. Am început să mă obişnuiesc cu mediul de muncă luxos de la Lucky Studio, chiar să-l iubesc. Cu toată răbdarea şi cu toată dăruirea, treceam câte o treaptă mai sus în top. Dar nu numai frumuseţea m-a ajutat, pentru că la partea de admiratori a contat şi atitudinea. Ei îşi doresc persoane blânde, calme, înţelegătoare, care să îi asculte şi să îi facă să se simtă bine. Din fericire pentru mine, Lucky Studio m-a învăţat cum să fac asta şi cum să ţin admiratorii mai aproape de mine.

  După nici 7 luni de muncă, am ajuns şi eu la comisionul de 80% din câştiguri. Ceea ce a însemnat că am câştigat 5.000 de lei într-o singură săptămână. Grozav, nu-i aşa? Cu sume peste 20.000 de lei pe lună, ce aş putea să îmi doresc mai mult? Lucky Studio Iaşi e tot ce îmi doresc!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img