More
  AcasăLucky StudioLa Lucky Studio am câștigat 1.000 de dolari doar pentru că am...

  La Lucky Studio am câștigat 1.000 de dolari doar pentru că am fost modelul lunii!

  Luna aceasta, datorită lui Lucky Studio, am reuşit să câştig premiul modelul lunii. Sunt ferm convinsă că acest studio de videochat este cel mai bun din Iaşi şi din ţară. Chiar dacă are peste 120 de modele angajate, îmi oferă atât de multă atenţie încât simt ca şi cum aş fi singura din studio, mă face să mă simt importantă mereu.

  Experienţa mea alături de Lucky Studio este una foarte frumoasă, iar ei ştiu că mie îmi place să muncesc aici, având în vedere că se împlinesc 5 ani de la angajare. Lucky Studio mă cunoaşte deja la perfecţie, îmi ştie toate nevoile şi toate dorinţele. Mi-a fost confident de-a lungul timpului, prieten, iubit, familie, ajutor şi susţinere în toate. Este într-adevăr un studio de excepţie, de care orice femeie se poate bucura.

  Luna aceasta mi-am dorit foarte mult să pot câştiga premiul de „modelul lunii”. Nu am vrut asta neapărat pentru cei 1.000 de dolari oferiţi de studio ca un premiu, ci pentru mine. Mi-am dorit să aduc ceva nou, o schimbare pentru admiratorii mei. Mi-am schimbat look-ul de curând, prin şedinţele oferite de contractul cu Lucky Studio, şi am vrut să câştig premiul. Asta pentru că acest premiu mă ducea undeva în top, unde toată lumea m-ar fi văzut. Am dorit să am mai multă faimă şi mai mult succes, aşa că mi-am propus să câştig. Desigur, împreună cu Lucky Studio, care mi-a oferit toate condiţiile necesare pentru a câştiga.

  Deşi aveam deja la dispoziţie make-up artiste şi profesioniste care se ocupau de frumuseţea mea, Lucky Studio a făcut în aşa fel încât să primesc mai multă atenţie. Până acum, am avut parte de cele mai frumoase şi naturale machiaje. Însă, acum Lucky Studio s-a auto întrecut în tot ce a reprezentat până acum. Astfel că, am profitat de şedinţe de înfrumuseţare zilnice, sfaturi şi training mult mai intens, care mi-au fost utile.

  Cu tot acest ajutor, a fost inevitabil să nu câştig premiul lunii. Cu cele mai mari câştiguri dintr-o lună, am fost desemnată modelul lunii, care m-a dus în top. M-am simţit cea mai bună, că o regină, iar acest renume mi-a adus mult succes. Pe lângă cei 10.000 de dolari câştigaţi, am primit şi premiul de 1.000 de dolari de la site, desigur. Se poate, ştiu că se poate cu Lucky Studio Iaşi. De mult nu mai este vorba de bani, pentru că acest studio a devenit un stil de viaţă pentru mine, pe care eu vreau să îl reinventez mereu.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img