More
  AcasăLucky StudioDe ce sa astept, cand la Lucky Studio am totul pe tava?

  De ce sa astept, cand la Lucky Studio am totul pe tava?

  Ca fata, observ si vad multe, mai ales cand ma invart in multe cercuri de prieteni. La 22 de ani ai mei am observat ca-n ziua de azi, multe fete cam asteapta sa li se ofere totul, asteapta parca sa vina o minune care sa le imbogateasca. La Lucky Studio se poate asta, intr-un fel, dar nu stand degeaba, totusi.

  Intr-adevar, cu jobul de la Lucky Studio pot obtine de la viata absolut ce-mi doreste inima. Dar nu asteptand, in niciun caz. Daca astept, nu primesc nimic. Primul pas este angajarea la Lucky Studio. De aici, totul se simplifica. Nimic nu mai e greu, primul pas e cel care face totul.

  Cat am jobul la Lucky Studio, n-o sa am nevoie de ajutorul nimanui

  Decat sa astept sa ma intretina cineva sau sa astept sa apara o minune, cum fac alte fete, am preferat sa iau atitudine. Oricum mi-a placut mereu sa fiu pe picioarele mele, fara sa depind de nimeni, iar jobul in videochat de la Lucky Studio m-a ajutat.

  Ca sa nu mai spun ca mie niciodata nu mi-a placut sa cer. Daca vreau o geanta la 1000 de lei, vreau sa mi-o iau din banii mei, nu sa stau sa ma rog de cineva. Asta inseamna pentru mine putere, inseamna demnitate, pe care le am cu ajutorul locului de munca de la Lucky Studio.

  De fapt, am orice vreau cu locul de munca de la Lucky Studio. Timp as dori mai mult, sa ma pot bucura si mai mult de castigurile pe care le am in videochat la Lucky Studio, in rest nu-mi lipseste absolut nimic.

  Vrei sa stii la ce ma refeream mai sus cand am spus ca primul pas la Lucky Studio face totul? Pentru ca daca tot vor fetele sa li se ofere totul pe tava, asta vor primi la Lucky Studio, este nevoie doar de prezenta lor. Poate Lucky Studio nu ma sponsorizeaza cu bani aiurea, fara sa fac nimic, cum ar vrea unele, dar simpla mea prezenta la studio imi aduce ca model castiguri zilnice de pana la 400 de dolari.

  Castig bani doar prin simpla mea prezenta, ca doar sunt model!

  A trebuit sa ma angajez si de aici au preluat fetele toata situatia. Mi-au pus la dispozitie trainingul specializat, cursurile de limba engleza, accesoriile, ajutorul… tot mi-au pus la dispozitie, chiar si sedinte gratis de make-up, in fiecare zi.

  Tot ce-a tinut de mine a fost respectarea programului de munca, pe care oricum tot eu l-am facut asa cum l-am vrut. Simplu, nu? Atunci zic sa iei si tu atitudine, fii independenta, asa cum iti place.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img