More
  AcasăLucky StudioAi vrea sa lucrezi intr-un studio de videochat unde ai discretie si...

  Ai vrea sa lucrezi intr-un studio de videochat unde ai discretie si siguranta?

  Uneori ma simt putin egoista pentru ca eu sunt atat de norocoasa sa am un job la Lucky Studio, unde sunt libera si fericita si pot sa vorbesc despre asta cu drag, pe cand alte fete se confrunta cu niste conditii proaste de munca in alta parte. Mi-as dori ca toate fetele sa se bucure de un job precum al meu. Dar la urma urmei, fiecare decide pentru el, nu?

  Stiu din spusele unor prietene de ale mele ca anumite studiouri nu-si respecta promisiunile, nu sunt legale, nu ofera conditiile necesare si in acele momente tot la ce ma pot gandi este ca eu n-am parte de asa ceva la Lucky Studio, ci doar de lucruri bune :).

  Am aflat cu placere ca Lucky Studio este 100% legal

  Inca de la inceputul angajarii in videochat la Lucky Studio am avut parte de libertate si de corectitudine, ca sa nu mai spun legalitate. Inainte sa ma angajez in acest studio de videochat din Iasi m-am asigurat ca este complet legal, documentandu-ma in toate locurile posibile.

  Imediat ce am confirmat ca este un studio de videochat legal si corect, am mers la interviu, de unde m-am angajat pe loc. Chiar aveam nevoie de un job precum cel de la Lucky Studio, pentru ca imi doream liniste si confort, ma saturasem de galagie, stres si agitatie.

  Era timpul sa ma bucur si eu de un job in Iasi asa cum trebuie, nu? Stii ce e frumos la Lucky Studio? Ca am toata libertatea din lume in timp ce lucrez in cele mai sigure, discrete si frumoase conditii de munca. Am siguranta ca totul este legal si corect si stiu ca pot munci si ma pot destinde dupa bunul meu plac, pentru ca nimeni nu-mi interzice nimic la Lucky Studio.

  Sunt libera sa-mi aleg programul de lucru la cel mai bun studio de videochat din Iasi

  \

  As putea renunta la acest job cand vreau eu, fara clauze abuzive sau alte minciuni cum se intampla de obicei. Dar sincer, n-am motive s-o fac. Mai ales cand stiu ca am toate conditiile necesare de munca, ma bucur de transport si cazare gratis, de sedinte foto si make-up si de cate o suma ce depaseste valoarea de 300 de lei zilnic.

  Sincera sa fiu, e un job ideal pentru orice femeie care doreste sa-si depaseasca situatia. Eu n-aveam absolut nimic pana sa ma angajez la Lucky Studio Iasi. Nici liniste, pace, bucurie, daramite bani. N-aveam nimic din ce trebuia, ca sa pot avea o viata fericita. Dar norocul meu cu Lucky Studio este ca acum am tot ce n-am avut vreodata.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img