More
  AcasăPreziosaStudioul Preziosa mi-a oferit cazare gratis in Iasi timp de 2 luni

  Studioul Preziosa mi-a oferit cazare gratis in Iasi timp de 2 luni

  Acum cateva luni treceam printr-un moment dificil din viata mea peste care am trecut cu ajutorul studioului de videochat Preziosa, lucru pe care nu-l voi uita niciodata. Problemele mele financiare ma impinsesera sa ma mut in chirie Iasi, dar era foarte scumpa in acel moment pentru mine, si credeam ca nu voi reusi sa scap din acea situatie pana sa apara Preziosa.

  O prietena de-a mea cunostea situatia mea si a dorit sa ma ajute, iar ea auzise de la o fata care lucra la Preziosa ca acestia au o vila in centrul Iasiului unde fetele se bucura de cazare gratis daca lucreaza in acest studio de videochat din Iasi.

  Aveam nevoie de bani, asa ca m-am decis sa ma angajez in videochat la Preziosa

  Desi nu stiam prea multe despre videochat in acele momente, m-am dus chiar si asa la interviu, pentru ca aveam nevoie de un loc unde sa stau fara sa platesc o multime de bani. Primul lucru pe care l-am intrebat la interviu a fost daca profit de cazare gratis, lucru confirmat de tot personalul din studio.

  Recunosc ca atunci, nevoia a fost cea care m-a impins sa fac videochat. Nevoia de bani, de siguranta si asa mai departe. Dar dupa primele zile de videochat la Preziosa am constatat ca iubesc acest job in Iasi, ca este chiar placut sa fac asta. Cel mai neasteptat lucru a fost ca am inceput sa castig chiar sume foarte frumoase de bani, la care nici macar nu m-as fi gandit vreodata.

  In doar o saptamana la Preziosa cred ca am castigat 900 de lei, bani pe care in mod normal ii castigam intr-o luna la un alt job in Iasi. Dar la Preziosa pot castiga bani zilnic, iar eu fiind noua castigam cam cate 200-250 de lei in fiecare zi.

  Preziosa m-a ajutat cu cazarea gratis, in timp ce castigam bani zilnic

  Oricum, pentru o fata neexperimentata ca mine era mai mult decat super. Cu acesti bani puteam sa stau in chirie fara probleme, dar am decis sa raman in vila celor de la Preziosa timp de 2 luni, pentru ca era gratis, iar in timpul acesta sa strang bani.

  Voiam si o masinuta pentru mine, oricat de simpla era ea, dar imi trebuia pentru a ma mai folosi de ea pe ici-colo. Asa ca, m-am bucurat de cazare gratis din partea celor de la Preziosa timp de 2 luni, iar in acest timp am economisit o multime de bani si pentru masinuta second hand pe care am vrut-o.

  Dupa cele 2 luni, m-am decis sa raman tot in vila de la Preziosa, contra cost. Ma obisnuisem cu acel loc si-mi placea foarte mult, asa ca mi-a convenit sa raman acolo si sa dau cate 100 de euro pe luna. Preziosa chiar a fost si este pentru mine ca o evadare de probleme si griji.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img