More
  AcasăDespre videochatLucky Studio- jobul care îmi aduce make-up şi look-uri în valoare...

  Lucky Studio- jobul care îmi aduce make-up şi look-uri în valoare de 20.280 lei

   

         Make-upul este slăbiciunea oricărei femei. Dacă ar fi după mintea noastră, am cheltui milioane de euro numai pe farduri, aşa-i? Dar nu este un lucru rău că ne place să fim îngrijite şi aranjate. Dar să nu uităm că ne trebuie un job care să ne permită să fim aşa în permanenţă. Pentru că fără bani nu ajungem nicăieri. Iar pentru a mulţumi toate nevoile pe care le avem, totul devine foarte costisitor. Din acest motiv, orice femeie are nevoie de un job datorită căruia să nu mai existe cuvântul “costisitor” în vocabular. Ca femei, trebuie să ne permitem orice răsfăţ, asta am învăţat eu la Lucky Studio în decursul a doi ani.

  Colaborarea în videochat alături de Lucky Studio a început acum 2 ani, când am semnat contractul pe o perioadă tot de 2 ani, cu un bonus de 26.530 lei. De pe urma acestui bonus eu am putut să beneficiez de machiaj, coafură, manichiură, pedichiură, un nou look la 6 luni şi şedinţe foto, toate în valoare de 20.280.

  Faptul că Lucky Studio mi le-a oferit pe gratis, fără ca eu să mai plătesc ceva m-a bucurat foarte mult. Nu numai că profitam de machiajul şi coafurile profesionale în camera de muncă, dar şi în afara ei. După ce îmi terminam turele de muncă, mergeam la diverse petreceri şi ieşiri, unde toţi mă admirau. Se vedea că eram aranjată de cei mai profesionişti artişti şi mă bucuram că mă apreciau.

  Aşadar, am scăpat de o mulţime de cheluieli în plus, numai prin simplul fapt că nu mai cheltuiam bani la saloanele de înfrumuseţare. De asemenea, am economisit foarte mult şi cu transportul, pentru că Lucky Studio mi-a asigurat o maşină în permanenţă.

  Practic, eu nu am mai cheltuit bani pe nimic, ci doar pentru mofturile mele precum bijuteriile, hainele, pantofii, vacanţele şi sute de alte lucruri pe care mi le-am permis. Având un salariu zilnic a câte 400-500 de lei, evident că nu îmi mai lipsea nimic. Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, iar acum pot spune şi eu asta.

  Văzând pe pielea mea cu cât profesionalism şi seriozitate lucrează studioul şi cu cât respect mă tratează, am văzut că există şi joburi create special pentru fericirea femeilor. Nu am de gând să mai renunţ la acest job, pentru că am un program flexibil şi sunt liberă să fac numai ce vreau eu, în timp ce obţin sume mari de bani.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img