More
  AcasăDespre videochatLucky Studio Iaşi- jobul în videochat prin care mi-am luat apartament cu...

  Lucky Studio Iaşi- jobul în videochat prin care mi-am luat apartament cu 50.000 de dolari

   

   

         Mă întreb oare câtă lume visează la propria casă sau la propriul apartament? Cred că toţi vrem asta. Din nefericire, nu multă lume reuşeşte. Mulţi oameni şi-l cumpăra ori prin rate la bancă, ori cu banii de nuntă şi câteva împrumuturi, ori pleacă din ţară pur şi simplu. De ce să fim nevoiţi să facem asta, mai ales noi, femeile? Joburile din ţara ar trebui să ofere destui bani pentru a avea siguranţa financiară, nu? Dar nu este aşa. Cel puţin, nu era aşa. Situaţia mea s-a schimbat radical în ultimul an, pentru că m-am angajat în cel mai frumos loc posibil, în care câştig cât aş fi câştigat în zeci de ani.

  Jobul meu la Lucky Studio este unul de milioane, şi la propriu, şi la figurat. Sunt extrem de mulţumită aici, atât financiar, cât şi pe plan personal. Nu credeam că există noţiunea de job ideal, dar mă bucur că s-a dovedit a nu fi aşa şi am parte de tot ce e mai bun cu Lucky Studio Iasi.

  Model de videochat cu încasări peste 2.000 de dolari lunar

            Prima dată când m-am angajat la Lucky Studio, primele lucruri de care am profitat au fost corectitudinea, seriozitatea şi respectul. Acestea au fost dovezile clare ale profesionalismului şi asta m-a făcut să merg mai departe alături de studio. Mi-a plăcut foarte mult faptul că am putut beneficia de aceste lucruri la un loc de muncă, deoarece sunt un factor foarte important atunci când îţi doreşti să ai parte de linişte. Acest fapt mi-a uşurat toată munca mea la studio, făcându-mă să capăt mai multă încredere în mine.

  Având parte de acestea, restul lucrurilor au decurs normal şi frumos. Nu a existat niciun fel de problemă cât timp am lucrat la Lucky Studio, toţi ajutându-mă să mă acomodez. Timp de un an cât am acumulat experienţă alături de studio, am reuşit să strâng foarte mulţi bani. Câştigând peste 500 de lei pe zi cu ajutorul sistemului de plată la zi, ajungeam să am şi peste 8.000 de lei lunar.

  Din aceşti bani, puneam foarte mulţi deoparte, deoarece Lucky Studio îmi asigura transportul, cazarea, machiajul şi tot ce mai trebuia. M-au scutit astfel de cheltuieli în plus iar eu am putut să economisesc în linişte. Totodată, cu bonusurile în valoare de până la 3.000 de lei şi bonusul de angajare de 26.530 lei am reuşit să-mi cumpăr un apartament. După doar un an, dispuneam de 50.000 de dolari, bani cu care mi-am cumpărat apartamentul perfect, totul datorită lui Lucky Studio Iaşi.

   

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img