More
  AcasăHeyluxHeylux va ramane mereu cel mai bun studio de videochat din Iasi

  Heylux va ramane mereu cel mai bun studio de videochat din Iasi

  O fi doar opinia mea sau poate nu, dar Heylux ramane cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Eu am auzit-o de multe ori, nu sunt prima care afirma aceasta propozitie in randul modelelor de videochat, dar poate sunt singura care decide sa vorbeasca despre asta.

  Ca toate ofera marea cu sarea la prima impresie, numai un click sa dai pe pagina lor sa vezi ce de oferte, ce de bonusuri si cand ajungi la ei… pffft! Unde s-au dus bonusurile? Pai stai sa vezi ca nu e chiar asa, ca de fapt … de fapt ce? Minciuni, asta s-a intamplat.

  Nici nu stii in cine sa mai ai incredere. Asa ca toate pot sa para bune, cel putin in aparenta, dar Heylux a DOVEDIT de nenumarate ori de ce e cel mai bun studio de videochat, nu doar s-a spus asta sau s-a scris undeva. Efectiv fiecare lucru pe care cei de la Heylux il fac este inca o dovada a ceea ce este scris pe site-ul lor.

  Lucrurile scrise pe heylux.ro sunt pe deplin adevarate

  Cu ce vrei sa incep? Cu personalul feminin? Da, lucreaza NUMAI fete la Heylux, totul e super confidential si discret, ca sa nu mai zic legal. Vii aici si lucrezi linistita, sa stii, ca nimeni n-o sa afle si nici dpdv legal nu ai de ce sa te temi, ai contracte si toate cele.

  Contract de pe urma caruia Heylux te ajuta sa-ti primesti banutii la fiecare sfarsit de tura de videochat, ceea ce inseamna ca zilnic pleci cu sume de la 400-à 2000 de lei, CASH! Acestea sunt castigurile unui model de videochat Iasi la Heylux Iasi, variaza in functie de experienta si motivatia fiecareia.

  Asadar, lucrurile mentionate de mine mai sus sunt cat se poate de reale, ca nu degeaba lucrez si eu aici. Daca erau false, plecam de mult, urasc falsitatea si oamenii care promit mii de lucruri, fara ca macar sa realizeze unul singur din toate cele promise.

  Si nici faza cu transportul, cursurile de limba engleza, iesirile la saloanele exclusiviste de infrumusetare in fiecare luna, bonusurile saptamanale de pana la 9000 de lei sau machiajul gratuit in fiecare zi nu sunt minciuni, poate pe la alte studiouri asa se procedeaza, cu minciuni. Dar tot ce scrie pe heylux.ro e cat se poate de adevarat, vad cu ochii mei in fiecare zi si stii bine si tu cat se vorbeste prin Iasi de acest studio de videochat care este peste tot. 😀 haideeeee, stii si tu ca Heylux merita timpul tau mai mult decat orice alt studio 😀

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img