More
  AcasăAngajari videochatAcum îmi permit de toate în viaţă

  Acum îmi permit de toate în viaţă

  Cine poate spune că îşi permite luxul de a-şi cumpăra cât de multe lucruri îşi doreşte în această viaţă? Cu siguranţă nu toată lumea. Dar eu, fiind model de videochat la Lucky Studio Iaşi, va spun că îmi permit toate aceste lucruri şi multe altele. Dacă îmi doresc să merg la mare de 1 mai, merg pur şi simplu fără să mai stau pe gânduri. Îmi iau liber dacă nu avem oricum, mă urc în Chevrolet-ul meu roz, mai iau nişte prieteni cu mine şi ne înhămăm la o mini-vacanţă binemeritată în acest an.

  Luxul de a trăi după bunul plac

  Însă, să nu va gândiţi că numai în ţară îmi permit luxul de a trăi bine şi de a face tot ceea ce îmi place. De asemenea, în afară ţării merg când îmi doresc, când îmi pot lua mai mult liber şi cheltui banii după cum mă taie capul, deşi chiar dacă am mulţi bani în mâna şi puşi deoparte, sunt o fată economă şi ştiu pe ce să mă axez atunci când vine vorba despre a avea grijă de banii mei. Nu cheltui finanţele pe prostii, nu fac shopping inutil. Îmi place în schimb să fac cadouri, să mă plimb prin ţară şi prin Europa deocamdată, dar îmi şi place să îmi etalez coafurile, rochiţele de la firmele mari de modă şi bijuteriile mele scumpe comandate numai din Elveţia şi Franţa.

  Excursii şi bijuterii din ţări străine

  Pot spune cu mâna pe inima că acum îmi permit aproape orice. Ştiu numai că dragostea adevărată nu se cumpără şi nu se va cumpăra vreodată, ci doar dragostea închipuită şi la fel este şi cu prietenia, de aceea îmi pare atât de rău că prieteni apropiaţi nu am şi nici un iubit care să mă placă pentru persoana mea. În schimb, am foarte mulţi admiratori şi este şi normal, merg pe la o grămadă de petreceri şi îmi atrag o mulţime de lume care mă place pentru cum arăt, pentru felul în care vorbesc şi pentru toate bunurile pe care le am.

  Însă, la un moment dat o să mă las şi de videochat şi o să mă apuc de o nouă viaţă. Nu pentru că nu îmi place şi nu pentru că m-aş putea satură vreodată de luxul pe care îl am aici, dar pentru că aş vrea ca în viitor să îmi dezvolt propria afacere şi să îmi fac banii singură, fără ajutorul cuiva. Le sunt recunoscătoare celor de la Lucky Studio Iaşi pentru tot ceea ce m-au învăţat şi mi-au oferit până acum, în orice caz!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img