More
  AcasăPreziosaPreziosa Iasi este studioul unde primesc intre 50 si 80% din castigurile...

  Preziosa Iasi este studioul unde primesc intre 50 si 80% din castigurile in videochat

  Foarte multa lume se intreaba cat de serioase sunt studiourile de videochat cand vine vorba de bani si majoritatea se indoiesc de corectitudinea lor. La fel obisnuiam sa fac si eu cand auzeam ceva despre videochat. Nu credeam nici ca ofera 30% din castiguri, daramite 50%… Bineinteles, am crezut asta pana i-am cunoscut pe cei de la Preziosa.

  Odata cu descoperirea acestui studio de videochat din Iasi am aflat ce inseamna si corectitudinea si legalitatea in videochat. Fara indoiala, Preziosa este cel mai serios studio de videochat din Iasi. De ce? Pentru ca orice mi-a promis s-a indeplinit pana in momentul de fata.

  Preziosa e un studio de videochat avantajos pentru modele

  Iar actiunile femeilor de la Preziosa vorbesc pentru studio. Atata timp cat femeile ce lucreaza la Preziosa sunt total profesioniste si-mi ofera cele mai bune conditii de munca, as putea sa cred vreodata altceva decat ce vad?

  In primul rand, cand m-am angajat prima oara la Preziosa mi s-a oferit un comision intre 50 si 80%% din castiguri. Stiu, o sa spui ca nici macar eu nu credeam asta inainte. Si asa e, nu credeam. Dar cand am vazut dovada cu ochii mei, ce as mai putea spune?

  Mi-au dovedit chiar de la primul castig ca sunt corecti. In prima zi castigasem chiar 240 de lei. Poate nu pare mult, dar daca stai s-o aduni la cel putin 20 de zile lucrate pe luna, cam ies foarte multi bani. Si oricum n-am ramas la acel castig, ci am tot evoluat.

  Preziosa este pentru mine cel mai bun studio de videochat din Iasi

  Oricum, spuneam ca am castigat 240 de lei din videochat la Preziosa si ghici ce. La sfarsitul turei mi-am primit toti banii in mana, fara amanari, scuze, sau alte prostii. Pana la ultimul leu pe care l-am castigat. Asta mi-a oferit Preziosa.

  In acest fel mi-au castigat increderea si m-au facut sa vreau sa raman in acest studio de videochat din Iasi, unde fac videochat in continuare. Atata timp cat Preziosa va fi corect, legal, discret si-mi va aduce bani, eu n-am de gand sa plec de aici. Ceea ce inseamna ca voi ramane destul de mult timp pe aici. De fapt, foarte mult timp.

  Pentru ca sunt sigura ca Preziosa nu va ramane mereu asa de bun cum este acum, ci va deveni SI MAI BUN. Asta inseamna profesionalism si evolutie in videochat.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img