More
  AcasăLucky StudioVrei sa stii ce bonus saptamanal am eu pentru castigurile de la...

  Vrei sa stii ce bonus saptamanal am eu pentru castigurile de la Lucky Studio?

  Am foarte multe prietene prin toata tara care fac videochat si cu care pastrez legatura mereu, iar zilele acestea am aflat ceva ce m-a uimit. Unele din prietenele mele se mirau de faptul ca eu primesc la Lucky Studio cate un bonus de performanta in fiecare saptamana. Mi-au spus ca ele nici macar nu cunosc conceptul de bonus la studioul la care sunt ele.

  Eu nu stiam asta. Avand in vedere ca am lucrat mereu alaturi de Lucky Studio, credeam ca e normal ca la un studio de videochat sa primesti bonusuri in fiecare saptamana. Dar vad ca nu este asa. De fapt, constat ca Lucky Studio este printre putinele studiouri de videochat din Romania care pun la dispozitia modelelor astfel de bonusuri.

  Primesc cate 500 de lei in fiecare duminica din partea studioului

  Acum ca spun asta poate  o sa par putin egoista cand zic ca ma bucur sa fiu la Lucky Studio si nu in alta parte. Dar nu stiu de ce as parea egoista, pentru ca eu am decis pentru mine, eu m-am angajat la Lucky Studio pe propria raspundere, asa cum si prietenele mele s-au angajat unde au vrut. Deci nu am de ce sa ma simt vinovata ca ele nu castiga bonusuri asa ca mine, nu?

  Insa m-am gandit ca ar fi ok sa spun mai multor fete interesate de videochat care este treaba cu Lucky Studio. De exemplu, eu acum ma bucur de un bonus de cate 500 de lei saptamanal, pentru castigurile pe care le am in studio.

  Cum primesc acest bonus? Il primesc pentru ca eu castig in fiecare saptamana cate 2.500 de lei in videochat la Lucky Studio, iar la calculul de la sfarsit de saptamana reiese ca trebuie sa primesc 500 de lei din partea studioului. E simplu. E un calcul in functie de performantele mele.

  Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara

  Adica gandeste-te ca eu am lunar 2.000 de lei la Lucky Studio doar din bonusuri. Daca mai pun si castigurile mele, cred ca o sa vrei si tu sa vii aici. Bineinteles, acesta nu este cel mai mare bonus pe care il poate castiga un model de videochat la Lucky Studio.

  Eu inca mai am de invatat, de asta castig intre 400 si 500 de lei zilnic la Lucky Studio. Orice model de videochat la Lucky Studio poate castiga intre 300 si 800 de lei zilnic, insa trebuie sa si vrei asta. Eu am vrut si ma bucur de sume foarte mari. Vezi ca se poate? Doar nu degeaba Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img