More
  AcasăAngajari videochatDatorita lui Preziosa imi permit orice vreau, fara sa ma gandesc la...

  Datorita lui Preziosa imi permit orice vreau, fara sa ma gandesc la preturi

   Stii cum e viata in tara noastra? De fiecare data cand incerci sa faci ceva frumos, sa te distrezi sau sa mergi undeva sa te relaxezi, te gandesti ca n-ai bani si-o lasi balta. Cam asa functioneaza lucrurile cu joburile atat de prost platite din Romania. Partea buna este ca eu n-am vrut sa fac parte din aceeasi categorie de oameni si din prima m-am angajat la Preziosa.

  Imediat ce mi-am terminat studiile, n-am stat prea mult si n-am lucrat in alte parti, pentru ca stiam ca e fara rost. Eu deja eram constienta de cati bani se castiga in videochat si mai trebuia doar sa descopar un studio ok din Iasi. Asa am ajuns sa fac videochat la Preziosa, despre care am aflat ca este cel mai serios studio de videochat din Iasi.

  Decat 900 lei lunar, mai bine intre 300 si 800 lei zilnic la Preziosa

  Decat sa fi pierdut anii pentru joburi in care nici nu evoluez, nici nu invat nimic si mai si castig intre 900 si 1.200 de lei, am preferat sa fac videochat la Preziosa, unde castigul minim este de 4.500 de lei lunar. Adica un model incepator poate castiga atat in fiecare luna la Preziosa. Daca o incepatoare castiga atat, iti dai seama cat castiga o fata care are experienta?

  Bineinteles ca nici eu nu aveam experienta, dar imediat ce o acumulam, urma sa castig o multime de bani, care sa-mi satisfaca toate dorintele. Mie nu mi-a pasat de de ar fi putut spune altii sau chestii de genul acesta. Oricum nu ar avea cum sa afle cineva ca eu fac videochat la Preziosa, pentru ca este super discret si confidential.

  Asta mi-au dovedit din prima clipa, odata cu semnarea contractului de angajare in videochat care este 100% legal si care imi protejeaza identitatea. Ce sa mai…la Preziosa am tot ce-mi trebuie, de la confort, un mediu frumos de munca, exclusiv feminin, pana la castiguri mari si bonusuri de senzatie in fiecare duminica.

  Imi permit sa-mi fac orice placere pentru ca banii nu-mi mai lipsesc

  Acum stiu doar ca pot face orice vreau, in orice moment, fara a fi constransa de lipsa banilor. In vocabularul meu nici nu mai exista termenul de “probleme” de cand fac videochat la Preziosa. Nu ma mai gandesc la costuri cand cumpar ceva sau merg undeva, ci la faptul ca trebuie sa ma simt bine.

  Imi permit sa ma simt bine fara sa am stres si griji. Cum as putea fi altfel, cand Preziosa ma ajuta sa castig zilnic sume pana la 800 de lei in videochat? Iubesc asta!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img