More
  AcasăHeyluxCând e bine să-mi pun silicoane la Heylux?

  Când e bine să-mi pun silicoane la Heylux?

  Ești model de videochat, ai început deja să faci niște bani. Foarte tare. Îți pui însă întrebarea cum să faci mai mulți. Ok, cu mai multe ore online, cu un teasing mai de calitate, cu ținute mai inspirate etc. Dar poate că și prin niște implanturi din silicoane! Mai ales că vezi la alte modele din jurul tău că arată într-un mare fel cu sâni puși.

  Buuun, dacă te atrage ideea, tentația e să spui gata, vreau imediat! Doar că aici intervine un aspect important: cel financiar. La orice clinică estetică din Iași, un implant de silicoane e undeva în jur de 4.000 de euro. Deci nu e chiar ieftin. 

  Ca model nou, în primele săptămâni, nu ai banii ăștia. De obicei, trec câteva luni. Că mai ai și alte nevoi personale în afară de silicoane: să-ți plătești o chirie, să îți cumperi haine, să plătești diverse facturi, să te distrezi.

  Heylux te ajută să-ți pui silicoane

  Partea bună e că la Heylux îți împrumutăm bani pentru operația asta. Exact, îți garantăm 4.000 de euro ca să-ți faci analizele și intervenția. Dai banii înapoi într-un timp mai îndelungat, ca să nu resimți presiune financiară. Undeva între 1 an și 1 an și jumătate. Iar dobânda este zero. Adică nu-ți luăm nimic în plus pentru împrumutul ăsta. 

  Ține minte însă că am spus mai înainte că, în fiecare lună, ai de plătit și alte lucruri. Pe lângă această mică rată, ca să dai banii înapoi, mai ai cheltuielile tale curente. Și cel puțin cât ești la început ca model, nu prea ai cum să acoperi toate cheltuielile astea. Sunt cât se poate de onestă cu tine, ca să vezi că nu-ți vând povești.

  De asta nici Heylux nu-ți dă din prima bani de silicoane. Ar fi și absurd. Abia intri pe ușa studioului, nu ne cunoaștem și gata, uite 4.000 de euro. Avem nevoie să ne convingi că ești serioasă, că vrei să câștigi bani, că te concentrezi la job și colaborezi bine cu colegele mele trainere. 

  Dacă arăți că ești serioasă, te susținem cu bucurie pentru intervenția de mărire a sânilor. Asta se întâmplă la 2-3 luni după venirea ta în studio,  cel mai devreme. Ne ocupăm de programare, de tot felul de detalii tehnice, ca să treci cât mai ușor prin experiența asta.

  Sânii mai mari te avantajează, dar nu numai ei

  Sigur că silicoanele aduc o schimbare importantă pentru tine. Te simți mai frumoasă, mai sexy, mai încrezătoare. Membrii îți fac mai multe complimente pe site-uri, cheltuiesc de obicei mai mult cu tine. Dar nu întotdeauna! Aici e bine să știi un lucru important: silicoanele nu trebuie să te facă arogantă. 

  Am lucrat cu modele care imediat după operație începeau să le ceară membrilor tipsuri pe bandă rulantă. Sau nu mai făceau teasing, că se așteptau să câștige bani mai repede. Nu fă ca ele, că nu așa se face videochatul!

  Ca să maximizezi investiția asta e bine să faci lucrurile așa cum trebuie,. Prima dată după ce revii la studio e bine să te programezi la o nouă ședință foto video. În felul ăsta, venim cu un content nou pe site-uri, care să te prezinte așa cum ești acum. Mai sexy, mai seducătoare. Apoi, ai nevoie de aceeași concentrare, de ținute, de ore online. 

  Nu există substitut pentru toate elementele astea. Ține cont că videochatul de mare performanță implică și conversații, nu doar o parte erotică. Dacă nu știi bine engleza, vino și la cursurile gratuite de engleză de la Heylux. Cu sâni mai mari, conversații mai bune și ore online, încasările tale vor crește spectaculos! 

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img