More
  AcasăHeyluxCe faci când auzi că o colegă din studio a făcut record...

  Ce faci când auzi că o colegă din studio a făcut record de încasări?

  Ăsta e un caz fericit pentru orice model de videochat de la Heylux – să facă record de încasări. Ea o să sară într-un picior, o să se bucure, o să spună la toată lumea. Important e cum reacționezi tu. Din experiență îți spun că există 2 tipuri de reacție în cazuri din astea. 

  Uneori apare invidia. Ceva de genul: “A, mare lucru a făcut și fata asta…. A avut noroc! N-are niciun merit. S-a întâmplat să vină un membru cu bani și a ales-o pe ea. Lasă că trece șansa asta și s-o vedem cât mai face la perioadă!….”.

  Dacă faci și tu așa, nu te avantajează. Invidia nu aduce niciodată ceva pozitiv. Te face să stai enervată, bosumflată. Eventual, îți poți strica și relațiile cu fata respectivă, care e deranjată de felul în care te porți. Din punctul meu de vedere, cea mai isteață atitudine e să vezi pe bune care sunt motivele succesului ei, ca să-l poți replica și tu. 

  Vezi cum poți deveni și tu un model mai bun

  În caz că a fost noroc, ok, asta e. Bucură-te totuși pentru modelul respectiv, că și tu ți-ai dori noroc de felul ăsta. S-ar putea însă ca fata aceea să fi câștigat mai mulți bani făcând ceva special. Și aici e bine să analizați tu și trainera ta. 

  Poate că a avut mai multe ore online sau a venit mai constant la job decât tine. E posibil să fie mai bună la teasing sau la show-uri. Interesează-te ce lucruri deosebite face în privat, poate-ți vin idei și ție.

  Fii atentă dacă nu cumva a fost la niște cursuri de engleză și conversează mai bine cu membrii. Ori trimite mai multe mesaje și își aduce așa membrii înapoi. S-ar putea să fi investit în haine, să fi făcut poze și filme wow, în locuri excepționale. Încearcă să faci și tu așa, poate te ajută. 

  Fii mult mai pozitivă, ia fără jenă lucrurile bune de la modele ca ea și de la altele, care au succes! Reușita unei alte fete e un prilej să înveți, să evoluezi și tu. Sigur face ceva bine, de ce n-ai face și tu? Împrietenește-te cu fata respectivă, cere-i mai multe detalii ei și trainerei ei! Atitudinea asta îți va aduce numai lucruri bune, creșteri în încasări.

  Banii vin când ai un vibe bun

  Hai să luăm și varianta cealaltă: norocul. Da, să zicem că modelul care a făcut mulți bani a dat de noroc. Sau norocul a dat peste ea, ia-o cum vrei. Simplul fapt că i se întâmplă un lucru bun cuiva din jurul tău e ceva pozitiv. Încarcă-te și tu din bucuria ei, celebrați împreună! Poate chiar cu tort și șampanie, dacă e un câștig foarte mare!

  Simplul fapt că te încarci de starea asta de bine îți generează optimism. Iar asta se vede pe cameră. Membrii observă că ai altă lumină în privire, zâmbești mai mult și te iau în privaturi mai des. Îți caută mai mult compania. Toate astea înseamnă mai mulți bani pentru tine. Iată deci în câte feluri te poți folosi și tu de succesul altcuiva!

  Depinde doar de tine să te folosești cu cap de situația asta. Evită cu orice preț să cazi în capcana invidiei. Lasă-le pe altele să facă asta, dacă au timp și chef. Arată că ești fată deșteaptă și că nu faci greșeli de începătoare. Învață să progresezi, să găsești orice șansă de a face lucrurile mai bine. O să vezi că așa apar recordurile și pentru tine. Întotdeauna se întâmplă așa!

  Personal, îți urez mult succes și energie bună! Sunt convinsă că o să reușești și tu. Ai tot ce-ți trebuie să fii un model de top, ca celelalte colege campioane de la Heylux. Alături de echipa de trainere, sunt aici mereu ca să lucrăm împreună pentru câștiguri-record. Mult, mult succes îți doresc!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img