More
  AcasăPreziosaCâștigă și tu 2.000 de Euro pentru fiecare recomandare Preziosa!

  Câștigă și tu 2.000 de Euro pentru fiecare recomandare Preziosa!

  Mă bucur mult că vrei să te angajezi în videochat în Iași! Te felicit pentru alegere și îți urez mult succes ca model. Probabil că acum te gândești la banii pe care o să-i câștigi. Adică la comisioane și bani cash pentru transport. La Preziosa însă poți să câștigi și mai mulți bani! 

  Pe lângă sumele făcute de tine prin propria muncă, ai șansa să obții sume importante atunci când îți convingi prietenele să-ți devină colege. Adică să fie și ele modele la Preziosa. Vrei să afli mai multe despre asta? Îți explic chiar acum!

  Recomandă Preziosa și prietenelor tale!

  Acum poți face bani mai ușor ca oricând la Preziosa. Cu certitudine o să-ți placă la noi. Cam toate celelalte fete care vin să lucreze aici stau mult timp. Se simt perfect în atmosfera asta, cu banii pe care-i fac la noi. De asta ne-am gândit să le încurajăm să spună și altora. Cum? Oferind 2.000 de Euro pentru fiecare recomandare Preziosa!

  Fiecare are amice, prietene sau cunoștințe care caută un loc de muncă mai bun. Și cărora le-ar prinde bine un job excelent. La fel sunt sigură că ai și tu. Poate foste colege de liceu, vecine de bloc. Sau persoane cu care ai lucrat la un job mai slab plătit, de la care ai plecat.

  Ce-ar fi să câștigi și tu 2.000 de euro pentru că le recomanzi Preziosa? Plus că le faci și un mare bine, pentru care îți vor mulțumi. Pentru că sigur le va plăcea și lor aici. Tu ești cea care le-a deschis ochii și le-a ajutat să devine independente financiar. 

  Condițiile ca să iei banii ăștia sunt cât se poate de clare. Așadar, îți dăm banii după ce prietena ta lucrează 6 perioade consecutive (o perioadă are 14 zile), cu un program normal, de cel puțin 5 zile/săptămână, 8 ore online/zi. În timpul ăsta, ea trebuie să câștige 2.000 euro la perioadă, ca să fie ok pentru toată lumea sistemul ăsta. 

  Nu-ți fă însă probleme dacă amica ta nu a câștigat suma asta la perioadă. Bonusul tău nu se anulează, ci se amână. Îți vei încasa cei 2.000 de euro când ea va atinge această sumă. Pe lângă asta, ne dorim ca și tu să ai un program normal de lucru, adică tot minim 8 ore online/zi, 5 zile pe săptămână.

  Seriozitatea îți aduce o mulțime de bani

  După cum vezi, rostul acestor condiții nu este să-ți luăm banii. Ci să ți-i dăm atunci când toată lumea e serioasă: și tu, și fata care ne va deveni colegă. Noi nu promitem mii de euro degeaba, ca alte studiouri. Ofertele de tipul acela sunt false, pentru că niciun studio nu are de ce să arunce cu bani la întâmplare. Preferăm în schimb ofertele corecte, cu condiții clare, bazare pe seriozitate din ambele părți.

  Așadar, tot ce trebuie să faci e să recomanzi o fată serioasă, care să se țină de treabă. Cu ajutorul trainerelor de la Preziosa, sigur va ajunge să facă măcar 2.000 de euro la perioadă în câteva luni. Așa cum ajungi și tu să faci. Totodată, te încurajăm și pe tine să fii serioasă. Că asta îți aduce, pe lângă cele 2.000 de euro din Bonusul de Recomandare, și câștiguri mari direct de pe site-uri. 

  Știi deci fete ok care vor să facă bani? Ești sigură că sunt discrete și oneste? Discută cu ele deschis despre asta. Explică-le cum e jobul ăsta și cum e la Preziosa. Fără nicio exagerare. Doar spune-le exact experiența ta și cum te simți la studio în fiecare zi. Așa vezi și tu dacă merită să le recomanzi sau nu. Iar dacă simți că treaba e bună, vino și spune-ne! 

  Sau invită prietenele tale la studio pentru un interviu. Dacă aduci 2, deja poți să faci 4.000 de euro fără să ridici un deget în plus! Dacă aduci încă pe cineva și lucrează bine la noi, poți să câștigi 6.000 de euro, numai din recomandări! Pe lângă banii câștigați periodic de tine, care se adună la sumele astea.

  Mult succes la recomandări și o zi minunată îți urez!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img