More
  AcasăHeyluxCum pot ajunge la 80% din castigurile in videochat la Heylux?

  Cum pot ajunge la 80% din castigurile in videochat la Heylux?

  Daca nu m-as fi angajat la Heylux, inca as fi trait cu impresia ca toate studiourile de videochat din Romania nu ofera mai mult de 50% comision. Am destula experienta in domeniu, am deja 3 studiouri in care am lucrat si in toate am avut fie 50% comision, fie mai putin. Dar niciodata n-am putut depasi acest procent, pana la jobul de la Heylux.

  Probabil acesta e si motivul pentru care Heylux este asa de special in comparatie cu altele. Am auzit foarte multe fete vorbind de acest studio, multe recomandari catre acesta si multe lucruri bune, insa n-am prea bagat de seama pana in momentul in care am avut nevoie.

  Am mai lucrat in 3 studiouri de videochat, dar Heylux e cel mai misto

  Abia cand m-am trezit in situatia de a avea nevoie de-un job intr-un studio precum Heylux m-a interesat sa aflu mai multe detalii. Detalii pe care le-am aflat la interviu, de altfel, ca nu-mi place sa pierd timpul cercetand pe internet, prefer sa merg la fata locului.

  Le-am povestit la interviu ca am mai lucrat in 3 studiouri si crezusem ca asta va fi o problema la inceput, dar m-au primit cu bratele deschise fetele de la Heylux. S-au aratat interesate la toate motivele pentru care am plecat din acele 3 studiouri, spunandu-mi ca ele doresc ca eu sa am parte de cele mai bune conditii la Heylux.

  Si, intr-adevar, asa a si fost. Nimic din ce-am avut la vechile studiouri nu poate fi comparat cu Heylux, nu exista nici macar o asemanare. In primul rand ca la Heylux totul arata altfel: e mai stralucitor, mai scump, decorul e impecabil, curatenia la fel, totul e lux si frumusete.

  Multi bani, conditii misto de munca… Ce mi-as mai putea dori?

  Mai presus de acestea si transportul gratuit, make-upul zilnic si bonusurile mari, m-a atras ideea unui comision de 80% din castiguri. Desigur, nu te gandi ca o sa ai comisionul acesta din prima, nici eu n-am ajuns sa-l am inca, dar sunt aproape. Tot ce conteaza este ca stiu ca o sa pot sa cresc in castiguri.

  Daca stiu ca am un comision progresiv, care creste, motivatia si ambitia este acolo. Stiu ca acum poate sa para putin greu de crezut, dar Heylux chiar e singurul studio din Romania unde pot ajunge la 80% din castiguri. Asta datorita bonusurilor si a sistemului de plata zilnic.

  Mai pe scurt, eu pot castiga zilnic intre 300 si 800 de lei la Heylux. Sistemul de bonusare incepe de la 300 de lei si ajunge la 3.000 de lei saptamanal. Cu cat castig mai mult, cu atat bonusul devine si el mai mare si asa ajung la 80% din castiguri. De exemplu, la 2000 de lei castigati intr-o saptamana, ma bucur de un bonus de peste 300 de lei. Simplu, nu?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img