More
  AcasăAngajari videochatM-am angajat in videochat, la Heylux, si am avut cea mai tare...

  M-am angajat in videochat, la Heylux, si am avut cea mai tare vacanta din viata mea

  Sunt absolut sigura ca toata lumea ar vrea sa ajunga in Dubai! Luxul, distractia si frumusetea de aici atrag orice femeie, dar nu multa lume isi permite sa ajunga aici, cum am ajuns eu datorita lui Heylux. Si o spun cu o oarecare durere ca imi pare rau de faptul ca romancele trebuie sa suporte joburi atat de grele si cu salarii atat de mici, precum in Romania.

  De asta nu multa lume isi permite sa mearga in Dubai, de exemplu. Dar eu consider ca toate femeile din Romania ar trebui sa isi permita. Doar suntem femei si meritam rasfatate, zic eu. Plus de asta, salariile pe care le primesc romancele sunt deplorabile, parerea mea.

  La Heylux mi-am dat seama cat de important e sa ai jobul potrivit

  Cum am putea noi, ca femei, sa ducem o viata confortabila in Romania, cand salariile de 1.000 de lei nu ne permit nici macar sa platim cheltuielile? Nici nu mai intra in discutie o vacanta in Dubai, pentru ca e prea scumpa!

  E scumpa atunci cand ai un job obisnuit, insa pentru mine nu mai este. De aceea vreau sa spun ca videochatul la Heylux este foarte benefic, pentru ca de cand colaborez aici, nimic nu mi se mai pare scump.

  Pot spune, in sfarsit, ca am parte de o viata ideala, confortabila si linistita, departe de realitatea stresanta si agitata care imi manca zilele. Gata cu stresul si grijile, ele nu mai sunt problema mea de cand fac videochat.

  Incasez bani la fiecare sfarsit de tura si imi permit orice vacanta!

  Am descoperit care este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, si anume Heylux, iar cand am aflat ca pot castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, cu bonusuri saptamanale intre 300 si 3.000 de lei, n-am mai stat pe ganduri. Mai ales ca eu voiam sa plec in strainatate sa muncesc.

  Dar, daca am toti banii de care am nevoie la Heylux Iasi, de ce sa mai plec? Singurul loc in care am plecat a fost Dubai, intr-o vacanta de 7 stele! N-am mai fost niciodata intr-o asemenea vacanta, asa ca-ti poti inchipui cat de fericita am fost, si inca sunt, bineinteles.

  Aici la Heylux am descoperit acest job in Iasi la care toate femeile viseaza: este accesibil, este usor si este foarte placut sa ai propria camera, sa lucrezi online pentru o multime de bani in fiecare zi.

  Iar conditiile de munca de la Heylux sunt ireprosabile! In sfarsit, ma bucur de viata la care am tanjit mereu!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img