More
  AcasăHeyluxHai sa vorbim despre castigurile din videochatul de la Heylux

  Hai sa vorbim despre castigurile din videochatul de la Heylux

  Oare ti s-a spus vreodata cat poti castiga la Heylux Iasi din simplul job de model de videochat? Sau ai o impresie vaga despre acest domeniu de munca? Sunt sigura ca e mai mult varianta a doua, pentru ca si eu credeam niste lucruri total diferite despre videochat pana sa ma angajez la Heylux.

  Daca n-as fi fost nevoita sa ma angajez la Heylux, inainte as fi zis ca n-as face niciodata asta. O spun sincer ca m-am angajat la Heylux din nevoie, dar sunt deja de 7 luni aici si nu mai este vorba de nevoie, ci de placere. N-am crezut ca o sa-mi placa atat de mult sa fac videochat la Heylux.

  Din fericire, am avut sansa sa ma angajez la Heylux

  Initial, am vrut sa ma angajez la Lucky Studio, pentru ca eu de acest studio de videochat stiam ca e cel mai bun din tara, dar in perioada aceea nu mai aveau locuri, erau prea multe angajate acolo. Asa ca acestia mi-au recomandat Heylux, care este de fapt tot sub conducerea celor de la Lucky Studio. Face parte din lantul lor de studiouri de videochat din Iasi, iar asta m-a bucurat.

  Mai ales ca Heylux fusese abia lansat de ceva timp iar totul din interior arata pur si simplu WOW! Nici mie nu-mi venea sa cred ca am pasit intr-un studio de videochat cand am venit prima data la Heylux. Credeam ca am dat peste un mic colt de rai al frumusetii si al elegantei. Serios vorbesc ca n-am mai intalnit pana acum incaperi atat de frumoase si amenajate cu atat bun gust precum la Heylux.

  Poate si acest lucru m-a facut sa iubesc acest job in Iasi, faptul ca designul interior este foarte rafinat si ma face sa ma simt confortabil. Imi da incredere in mine. Oricum, am zis ca o sa vorbim de castigurile din videochat de la Heylux.

  Castigurile si bonusurile de la Heylux m-au facut sa iubesc jobul

  Ei bine, cand m-am angajat la Heylux mi s-a spus ca voi castiga intre 300 si 800 de lei in fiecare zi. Lucru care m-a uimit, desigur, dar m-a bagat si putin in dubii, pentru ca nu-mi venea sa cred.

  A doua zi, cand am inceput sa lucrez, am vazut cat este de posibil si usor sa castigi peste 300 de lei zilnic la Heylux. Asa ca n-am mai pus la indoiala corectitudinea si profesionalismul studioului. M-am lasat pe mana lor, iar astazi castig peste 600 de lei zilnic la Heylux.

  Pe langa asta, mai primesc si cate un bonus de 1.000 de lei in fiecare saptamana. De ce? Pentru ca Heylux dispune de un sistem de bonusare prin care pot primi intre 300 si 3.000 de lei saptamanal, in functie de castigurile din saptamana anterioara. Iar daca eu castig peste 5.000 de lei intr-o saptamana, primesc un bonus de 1.000 de lei in fiecare duminica.

  Iar castigul material este completat si de faptul ca am parte de transport, make-up, sedinte foto si alte lucruri gratis. Uite asta inseamna castig la Heylux Iasi.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img