More
  AcasăHeyluxDe cand m-am angajat la Heylux, nu-mi mai fac griji in privinta...

  De cand m-am angajat la Heylux, nu-mi mai fac griji in privinta banilor

  Banii insemnau pentru mine cel mai mare stres posibil. Inainte as fi fost in stare de orice numai sa scap de problemele pe care le aveam cu banii, pentru ca nu mai suportam. Ma imbolnaveam de stres pentru ca vedeam cum altii aveau bani si eu nu, dar din fericire, n-a trebuit sa fiu in stare de orice pentru a avea bani. A trebuit doar sa ma angajez la Heylux.

  Dupa ce m-am angajat, totul a inceput sa aiba o rezolvare. Eu n-a mai trebuit sa stau sa invidiez castigurile altora, cand castigurile mele de la Heylux ar fi putut fi un motiv de invidie pentru altii. Stresul acela continuu s-a oprit odata cu veniturile pe care am inceput sa le am datorita videochatului la Heylux.

  Ce e mai frumos decat sa lucrez intr-un studio de videochat atat de frumos?

  De multe ori imi spun ca n-am cum sa multumesc indeajuns echipei de femei de la Heylux ca m-a ajutat sa-mi depasesc situatia si sa ajung acolo unde mi-am propus. Sunt si mai norocoasa ca n-am fost nevoita sa ma angajez in locuri in care nu-mi placeau si am dat de jobul de la Heylux, pe care-l iubesc in totalitate.

  Alte fete ar putea sa spuna ca acesta nu e neaparat noroc, dar eu asa il vad. Niciodata n-am spus ca e rusinos sa spal pe jos prin bai sau altceva, dar decat sa fi spalat bai prin strainatate, sa ma chinui de nu mai pot, mai bine sunt frumos aranjata si eleganta la Heylux, unde nu-mi rup nicio unghiuta castigand intre 400 si 2000 de lei zilnic.

  Sansele sunt si mai mari de a ma indrepta spre un viitor datorita acestui studio de videochat. Pentru ca-mi pot continua studiile, imi pot indeplini planurile si nu trebuie sa renunt la nimic din ce-mi place, pot face totul in paralel cu jobul de la Heylux. Asta e frumos la acest loc de munca in Iasi, ca mi se permite sa am timpul necesar sa ma ocup de toate.

  As mai putea sa am griji, cand castig banii acestia la Helylux?

  N-as fi vrut sa vad cum viitorul meu este unul trist. Mi-e mai bine sa vad cum ma indrept spre viitorul stralucit la care am visat pentru ca am sustinerea si castigurile de la Heylux Iasi. Din toate punctele de vedere, mi-au fost luate multe griji de pe cap si jobul acesta inseamna mult pentru mine, pentru ca reusesc sa fac lucruri care ma fac mandra de mine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Cele mai noi articole

  spot_img